Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Кубок Молодого Футболу їде в Ужгород
13:19
Кубок Молодого Футболу їде в Ужгород
Наразі турніри вже було проведено в Черкасах, Львові, Києві, Харкові та Чернігові.

Кубок Молодого Футболу – всеукраїнській чемпіонат серед юнацтва, організований молодими київськими націоналістами з формації «С14».

Наразі турніри вже було проведено в Черкасах, Львові, Києві, Харкові та Чернігові.

В Ужгороді співорганізатором Кубока Молодого Футболу разом з «С14» буде спортивно-патріотичний рух «Карпатська Січ».

На Закарпатському відборі кубок носитиме ім’я керівника ОУН на Закарпатті в 1932-38 роках Юліана Химинця. Юліан є прикладом діяльності українського націоналізму на Закарпатті. Присвятивши все своє життя українському народові, він залишився маловідомим для пересічних закарпатців, тому закарпатські організатри акції вважають за потрібне популяризувати ім’я та діяльність визначних діячів не так далекого минулого.

Відбірковий тур в Ужгороді відбудеться 22 вересня в Сторожниці по вулиці Цвітній, 2а (штучне поле в клітці). Це є перший Кубок Молодого Футболу в Закарпатській області. Вже зареєстровано 12 команд, навіть є юнаки з Іршави і Великого Березного. Всього має бути представлено 16 команд-учасниць, які і розіграють переможця відбору і вирушать на фінал.

Організатори закликають всіх молодих закарпатців реєструвати свої команди. І показати, що в обласному центрі Закарпаття панує дух здорового способу життя, що в нас є спортивне покоління юних українців і що Ужгород є патріотичним містом, яке поважає своє минуле і героїв!

Тому вперед! Реєстрація команд незабаром закінчиться. Зареєструватись можна за телефоном 099-437-36-86 (Тарас).
Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 743 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: