Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кубок Закарпаття залишається в Минаї (ФОТО)
21:29
Кубок Закарпаття залишається в Минаї (ФОТО)
Господарі Минай-арени з розгрому відкривають стадіон.

Кубок Закарпаття залишається в Минаї (ФОТО)
Наставник минайців зі старту випустив всіх найсильніших: дискваліфікованого Корнутяка в центрі замінив Лобода. Вільхівці цілком логічно вийшли у доволі захисному складі – номінальний захисник Попадинець грав в опорній зоні, а при обороні всі глибоко сідали на своїй половині поля. І це давало результат до певного часу.
 
Заповнені трибуни стали свідками гострої боротьби у першому таймі, тячівці зуміли утримувати свої ворота на замку тривалий час. Перший хороший момент мав Лобода, якому після закиду у штрафну від Вагіна завадив влучно пробити захисник. На 21-ій хвилині Пиняшко завдав прицільного удару з 22 метрів, Гринишин з труднощами відбиває. Через чотири хвилини Гегедош зі штрафного з 23 метрів б’є трохи вище рамки. Ще гостріше було після подачі Пиняшка справа, Гегедош з близької відстані пробив головою вище.
 
В наступній атаці Кополовець пройшов Маяшка на правому краї і пробив з гострого кута, кіпер відбив. У цьому епізоді лівий захисник вільхівчан зазнав травми і не зміг продовжити гру. На 38-ій хвилині Апіян видав чудовий пас на хід Габору, який вже набирав хід і мін вийти один в один та Минайленко притримав суперника, зірвавши перспективну атаку, за що отримав жовту картку. На 39-ій хвилині затяжна атака господарів завершилась ударом Вагіна з 19 метрів і м’яч з рикошетом влітає у сітку – 1:0.
 
Тиск на ворота гостей не спадав ні на мить. Беца увійшов у штрафну справа і відкотив назад на Пиняшка та з 15 метрів Василь пробив не точно. Далі Кополовець подав на п’ятачок і Лобода під корегував головою та воротар був готовий до цього. За мить Микуляк відкинув на Лободу, але Яромир з 10 метрів б’є вище.
 
На старті другого тайму з реалізацією у минайців було вже краще. На 50-ій хвилині Кополовець подав справа, а Пиняшко у стрибку замикає – 2:0.
 
За дві хвилини Кополовець знову робить подачу у карний майданчик, Гегедош з 12 метрів розстрілює ворота та Гринишин парирує складний удар. На 54-ій хвилині Вагін віддає на Кополовця, який виходить зліва до воріт, але пробити голкіпера йому не вдалось та м’яч відскочив до Лободи і той додає у ворота – 3:0.
 
На 56-ій хвилині Микуляк запустив Бецу правим флангом, той навішує і Гегедош сходу знову пробиває Гринишина – 4:0.
 
На 62-ій хвилині червоно-білі були близькими до голу престижу, коли Скунзяк виборов м’яч на підступах до штрафної і викотив під удар Апіяну, але Артур пробив поруч зі стійкою. На 65-ій хвилині Пиняшко обвідним ударом зліва змусив Гринишина знову рятувати свої ворота.
 
В середині другого тайму після багатьох замін від обох тренерів гравці трохи збавили оберти, але наприкінці зустрічі знову активізувались. Кополовець подав зліва, Дзьоба скинув Шпаку удар якого з 10 метрів воротар відбив у лівому куті. На 86-ій хвилині Образцов вивів Дзьобу на ворота, але і його удар прийшовся у кіпера.
 
На 89-ій хвилині крапку у грі поклав Образцов голом-красенем. Після швидко розіграного стандарту Пиняшко наносить удар впритул, Гринишин відбиває та Образцов ударом через себе все ж забиває п’ятий – 5:0.
 
Яскрава перемога Минаю у Кубку за переповнених трибун нового стадіону. По завершенні матчу учасники фіналу отримали нагороди з рук депутатів ВР Роберта Горвата, Михайла Ланя, Валерія Лунченка, віцепрезидента ФФУ Вадима Костюченка, голови ФФЗ Івана Дурана, його заступників Ігоря Щербея та Станіслава Сухана, губернатора Закарпаття Генадія Москаля та відомого футболіста Ігоря Бєланова. Кращим гравцем у складі Вільхівців було визнано Володимира Товта, а в складі переможців – Ігора Вагіна.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Сергій Наскалов
4-й арбітр – Валерій Шкура
Спостерігач арбітражу – Буковецький Р.Й.
Делегат – Кочетов В.І.
 
с. Минай, стадіон «Минай-арена», глядачів 2100
 
ФК «Минай» - ФК «Вільхівці» 5:0
 
Голи: Вагін, 38, Пиняшко, 50, Лобода, 54, Гегедош, 56, Образцов, 89.
 
Минай: Андрій Попович (Владислав Сидоренко, 80), Василь Беца, Олег Допілка, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський (Стефан Федак, 63) – Ігор Вагін (Владислав Образцов, 75), Яромир Лобода (Олексій Шпак, 65) Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець (Іван Капустей, 83) - Роберт Гегедош (Едуард Дзьоба, 71)
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Вільхівці: Віталій Гринишин, Володимир Товт, Володимир Попадинець, Михайло Матяш (Владислав Андрусь, 37 (Василь Балог, 62)), Едуард Нергеш, Михайло Крьока, Віктор Жоффчак (Євген Келеманик, 76), Юрій Мандич (Іван Скунзяк, 52) Артур Апіян (Михайло Міговк, 67), Іван Куцин, Василь Габор (Павло Волонтир, 73).
Тренер – Юрій Бучок.
 
Попередження: Микуляк, Минайленко, Лобода – Мандич, Товт
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1550 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: