Головна » Усі публікації » у світі » Куніна у складі збірної перемагає у турнірі Розвитку УЄФА WU-18
09:34
Куніна у складі збірної перемагає у турнірі Розвитку УЄФА WU-18
До того ж мукачівська нападниця стала кращим бомбардиром міжнародних змагань.

Куніна у складі збірної перемагає у турнірі Розвитку УЄФА WU-18
Турнір Розвитку УЄФА в першу чергу покликаний…. розвивати любов до футболу. Саме таку ціль ставили собі за мету чиновники європейського футболу, коли вирішили зайнятися його організацією. Головне – отримати задоволення від гри, а саме тому в цьому турнірі, за ідеєю УЄФА, не повинно бути переможців та переможених, як мінімум, медалей та відзнак не отримує ніхто, не визначаються кращі футболісти турніру, а про призовий фонд – взагалі не йдеться, але от що гарантує УЄФА, так це футбол в хороших умовах, що і було забезпечено на Турнірі Розвитку УЄФА, який проходив в Шимкенті для молодіжних жіночих збірних.
 
Першим суперником України були азербайджанки. Після однієї з перших атак українок на третій хвилині матчу захисник збірної Азербайджану зіграла рукою в власному штрафному майданчику, було призначено пенальті, який чітко реалізувала «легіонер» збірної України Ніколь Козлова із канадського клубу «Торонто».
 
Лише сім хвилин знадобилося українським дівчатам для того, щоб подвоїти свою перевагу – на десятій хвилині матчу вже з гри закарпатка Надія Куніна з «Легенди-ШВСМ» зробила рахунок 2:0 і після такого старту питання про переможця було практично знято. У другій половині гри м’яч таки знову побував у воротах збірної Азербайджану: точний удар на свій рахунок записала Тетяна Бубняк.
 
Якщо в першому матчі збірна України відзначилася вже на третій хвилині, то цього разу грузинки витримали шквал атак збірної українок 15 хвилин – знову, як і в попередньому матчі відзначилася наш «легіонер», гравець «Торонто» Ніколь Козлова. Ще за 13 хвилин м’яч вдруге побував у воротах збірної Грузії – точний удар на свій рахунок записала Надія Куніна, а на 30 хвилині Вікторія Гірин встановила остаточний результат першого тайму і фактично зняла питання переможця у цій грі - 3:0 на користь збірної України. У другому таймі наші футболістки провели ще два голи. Підсумок поєдинку зі зібрною Грузії – 5:0 на користь нашої збірної.
 
У третій грі з господарками турніру перший тайм завершився внічию 1:1. Та вже на першій хвилині другого тайму Надія Куніна виводить збірну України вперед – 2:1, а на 55 хвилині забиває другий м’яч у цьому поєдинку і свій четвертий гол на турнірі - 3:1 на користь нашої команди. А наприкінці матчу м’яч ще двічі побував у воротах наших суперників – Ніколь Козлова відзначилася на 80 хвилині гри, причому це теж був її 4 гол на турнірі, а на 83 Анастасія Кумеда таки досягла своєї мети – 5:1 на користь збірної України.
 
І хоча чиновники УЄФА зазначають, що головна мета турніру не визначення кращих, а популяризація футболу – все одно приємно відзначити, що наша команда в трьох матчах здобула три перемоги, різниця забитих та пропущених +12, а Надія Куніна та Ніколь Козлова стали кращими бомбардирами Турніру Розвитку, який проходив у місті Шимкент!
Категорія: у світі | Переглядів: 576 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: