Головна » Усі публікації » у світі » Куніна у складі жіночої збірної України пробилась до плей-оф Евро 2022
18:21
Куніна у складі жіночої збірної України пробилась до плей-оф Евро 2022
Результативні дії мукачівської футболістки допомогли нашій збірній досягти потрібного результату.

Куніна у складі жіночої збірної України пробилась до плей-оф Евро 2022 Минулого року наша жіноча збірна розпочала свої виступи у груповому раунді кваліфікації до Євро 2022, де українки не зовсім вдало стартували з трьох поразок - двічі від Німеччини по 0:8 та один раз від Ірландії 2:3. 

Цієї осені вони провели заключні п'ять матчів у відбірній групі, здобувши максимум у цих поєдинках. 18 вересня на виїзді була бита Чорногорія 3:1, другий гол збірної на рахунку Надії Куніної. Далі вдома була переможена Греція 4:0. У жовтні наші футболістки взяли реванш у ірландок 1:0 та здолали на виїзді Грецію знову 4:0, останній гол за Куніною. 

У вівторок, 1 грудня, українки зіграли останній вирішальний поєдинок з Чорногорією і виграли 2:1, а переможний м'яч на рахунку мукачівки Куніної! 

Наша землячка із трьома голами в семи матчах (лише в трьох розпочинала зі старту, в інших виходила на заміну) стала кращою бомбардиркою нашої збірної цього відбірного циклу (також три голи на рахунку Козлової).

Таким чином збірна України виборола друге місце у групі і продовжить боротьбу за вихід на Євро 2022 у плей-оф, матчі якого заплановані на квітень 2021 року.  


Категорія: у світі | Переглядів: 335 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: