Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Легенди закарпатського та українського футболу провели благодійний матч
12:12
Легенди закарпатського та українського футболу провели благодійний матч
У неділю, 15 травня, на минайському стадіоні провели черговий благодійний поєдинок, метою якого є збір коштів на підтримку ЗСУ.

Легенди закарпатського та українського футболу провели благодійний матч Такі матчі часто носять виставковий характер, хоча в більшості єдиноборствах ніхто не хотів поступатися і вболівальники мали б бути задоволені такою грою, як молодих гравців, так і ветеранів. 

У складі закарпатських зірок футболу серед більш досвідчених гравців були 50-річний Олександр Грабар, 57-річний Тарас Тулайдан, Мирослав Бундаш та Валентин Слюсар. У команді українських зірок з перших хвилин гру розпочали Олег Протасов та Олексій Михайличенко, також варто відзначити появу 18-річного іршавського юніора Андрія Булези, який цієї весни дебютував в основі Шахтаря у європейському турне.   

Перший удар у грі було надано наймолодшому сину президента ФК Минай Валерію Пересоляку, який стрімголов помчав з м’ячем до воріт і забив перший гол у грі. У відповідь за кілька хвилин Матвій Бобаль з близько 40 метрів технічно закинув за комір воротарю – 1:1.

Далі закарпатці вийшли вперед – Минайленко прострілив справа, Грабар пропустив, а Вишневський добив з близької відстані – 2:1.

Незабаром Кулієв після пасу від Селєзньова зрівняв – 2:2.

Парад голів продовжувався – Бундаш навісив зліва, а Денис Пахомов замкнув на дальній стійці – 3:2.

Далі дали змогу забити зі штрафного Шарану, який поцілив у ближню дев’ятку – 3:3.
 
Минайці змогли вийти вперед завдяки Антону Байдалу, який вдало зіграв на добиванні – 3:4.

Після прострілу від Станковича Допілка відзначився взяттям воріт – 4:4. І це був лише перший тайм.

У другій половині зустрічі забивала здебільшого збірна українських зірок. Ще тричі забивав Ельдар Кулієв, який минулого тижня отримав виклик до молодіжної збірної України від Руслана Ротаня. Дев'ятий гол провів юний нападник Голуб, а завершальний гол на рахунку Сергія Кравченка. За закарпатців Вишневський оформив дубль. Тож у підсумку 5:10 на користь минайців.

У перерві матчу та після гри проводився аукціон футболок команди збірної зірок України. Найголовніший результат те, що на матчі вдалося зібрати близько 400 тисяч гривень: 290 тисяч зібрали на самому заході, ще 110 - виділив особисто президент клубу Валерій Пересоляк. Ці кошти підуть на потреби Збройних сил України, які захищають нас від рашистських окупантів, повідомила прес-служба ФК Минай.  


Зірки Закарпаття - Зірки України 5:10

Закарпаття: Владислав Сидоренко, Олег Допілка, Максим Минайленко, Тарас Тулайдан, Матвій Бобаль, Олег Вишневський, Сергій Машталір, Дмитро Сартіна, Іван Станкович, Михайло Кополовець, Мирослав Бундаш, Олександр Грабар, Валентин Слюсар, Владислав Микуляк, Денис Пахомов, Олександр Пахомов.
Тренер – Михайло Іваниця, Вячеслав Пінковський.

Україна: Андрій Новак, Олександр Кемкін, Сергій Кравченко, Андрій Булеза, Володимир Шаран, Олексій  Полянський, Володимир Аржанов, Микола Цимбал, Максим Шацьких, Ельдар Кулієв, Антон Байдал, Олексій Михайличенко, Олег Протасов, Владислав Наумець, Дмитро Касімов, Данило Голуб.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 490 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: