Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Лідер обмежився мінімумом в сітку та ще трьома в каркас (ФОТО)
10:07
Лідер обмежився мінімумом в сітку та ще трьома в каркас (ФОТО)
Про події на полі в другому матчі верховинської групи «А» в 4-му турі дізнавайтесь далі.

Лідер обмежився мінімумом в сітку та ще трьома в каркас (ФОТО)
А все в цьому непересічному матчі Відкритого Зимового чемпіонату Іршавського району могло відбутись і за іншим сценарієм, якби на 3-й хвилині атака «Броньки» по центру завершилось результативно. За її наслідками стрімкий Корячок через кілька секунд міг фактично вибігти на воротаря, та Петро Попюрканич ціною отримання жовтої картки зірвав його прорив. Після удару зі штрафного м’яч хоча й спрямовувався в праву дев’ятку та полетів вище поперечини. Через сім хвилин Петер опинився на завершенні наступу по центру й віддав середній пас на правий край штрафного майданчика на Костака, та Іван трохи замешкався з ударом і йому довелось пробивати з гострішого кута, тому воротар зреагував на його влучність.
 
На 15-й хвилині броньківці заробили право на штрафний із лівого флангу. Михайло Кузан навісив на ближній край штрафного майданчика, де партнери поборолись, що дозволило завдати хоча й невлучного (мяч полетів правіше від воріт), та все ж удару в кульбіті. Через три хвилини не менш видовищна комбінація на протилежній половині поля. Петер отримав м’яч по центру, та з допомогою фінта Зідана звільнився від опонента. Далі він знайшов середнім пасом на правому фланзі Хріня, а Олександр прострілив у центр на ділянку перед штрафним майданчиком, де опинився Петер і коротко віддав ще лівіше на Довгінка. Іван двічі досить влучно пробивав, та щоразу під його гармату кидались захисники, чим врятували свою команду від голу.
 
Та в одній із наступних швидких контратак гравці з Білок досягли свого, коли Петер вчергове розігнав наступ по центру й дальнім пасом в зону трохи лівіше від себе вивів Довгінка на вбивчу ударну позицію. Івану нічого не залишалось як вколотити круглого в сітку воріт, бо іншого фани й не зрозуміли б – 1:0.
 
Через чотири хвилини вчергове по центру проривався Корячок, який змусив опонентів порушити проти себе правила в 18-ти метрах від воріт. Та на щастя для номінальних господарів постріл зі штрафного від Фулея прийшовся над поперечиною. Опоненти відповіли не менш гостро на 27-й хвилині, коли наступ правим флангом за участю Костака та Хріня завершився ударом від Олександра у дальній нижній кут. Кремінь у падінні дістав м’яч кулаками, та від його рукавиць круглий зрикошетив у поперечину, від якої вилетів знову в поле, дозволивши фанам «Броньки» зітхнути з полегшенням. Через сім хвилин Юрій Жупанин розпочав атаку правим флангом і віддав вперед на Хріня, а Олександр віддав лівіше, ближче до центрального кола на Петера. Рудольф здійснив слаломний забіг, обійшовши кількох опонентів, і майже дістався до лівого кутового прапорця, звідки прострілив на дальній від себе край штрафного майданчика. На цю передачу набігали Костак та Довгінко, та на шляху м’яча до цього опинилась голова захисника, від якої він зрикошетив над поперечиною.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від кінця першого. На 37-й хвилині Довгінко вигриз м’яч перед чужою карною зоною й скинув під удар Петеру. Рудольф із 17-ти метрів потужно пробив у правий кут. Голкіпер у стрибку зачепив і шкіряну сферу, яка внаслідок цього полетіла в сантиметрах повз стійку. Через шість хвилин Петро Жупанин зі штрафного зі своєї половини поля навісив на лінію чужої карної зони на Костака, а Жан скинув головою на хід Довгінку. Однак Івана на якусь мить випередив воротар. Хрінь намагався повторно віддати вперед на Довгого, та Фулей прочитав ситуацію й перервав цю передачу.
 
На 47-й хвилині новий наступ по центру за участю Жупанина, Петера та Костака. На завершенні Жан середнім пасом вивів Довгінка на вбивчу ударну позицію, та центрфорвард довго обробляв м’яч, чим скористався Фулей і знову ліквідував небезпеку. Та атака продовжилась другим темпом із поступовим зміщенням зліва направо й завершилась точним ударом Петера низом з-під захисника із 14-ти метрів, на який зреагував воротар. За мить Хрінь опинився на правому краї атаки й намагався здавалося, без особливої надії на гостроту, виконати удар-навіс, та вітер скоригував політ м’яча в рамку і знову «Броньку» від голу врятувала поперечина, від якої круглий зрикошетив у поле.
 
На 54-й хвилині Петер та Довгінко розіграли нову атаку лівим флангом зі зміщенням до центру, на завершенні якої Іван обіграв опонента й влучно пробив, та Кремінь відбив. Через хвилину номінальні гості на завершенні атаки по центру заробили право на штрафний. Михайло Кузан пробив над поперечиною. Ще через дві хвилини після навісу від його партнера з лівого флангу м’яч полетів повз дальню стійку. На 64-й хвилині на простріл із лівого флангу на лінії штрафного майданчика відгукнувся Хрінь і з лету пробив повз праву стійку. За мить атака у відповідь по центру завершилась черговим ударом поруч зі стійкою.
 
На 66-й хвилині Петер наважився на постріл із 30-ти метрів. Воротар стрибав, та не дістав, однак і цього разу йому в нагоді стала поперечина, від якої м’яч зрикошетив у центр штрафного майданчика. Незважаючи на мінімальний рахунок ФК «Брунцвик» достроково виходить із групи й зберігає хороші можливості завершити цей етап змагань на вершині рейтингу.

 
Арбітр – Михайло Райда.
Асистенти – Вадим Рубей та Іван Рубей.

5 березня, село Приборжавське, стадіон «Будівельник», + 13 градусів, хмарно з проясненнями, 300 глядачів
 
«Брунцвик» Білки – ФК «Бронька» – 1:0 (1:0)
 
Голи: Довгінко, 21.
 
«Брунцвик»: Юрій Паньканинець, Петро Попюрканич, Іван Довгінко, Юрій Саварин, Рудольф Петер, Йосип Береш, Василь Мигалега, Михайло Вашкеба, Олександр Хрінь, Іван «ЖАН» Костак, Василь Станко.
Запасні: Андрій Зовдун, Мирослав Зейкан, Іван Федоричко, Петро Жупанин, Олександр Сочка, Юрій Жупанин.
тренер – Іван Староста.
 
«Бронька»: Юрій Кузан, Михайло Кузан, Василь Кузан, Іван Кремінь, Іван Фулей, Дмитро Барна, Іван Остолош, Іван Штефко, Дмитро Корячок, Іван Пупена, Віталій Саморига,
Запасні: Іван Бісьмак
тренер – В’ячеслав Шуста
 
Попередження: Петро Попюрканич, 4, Василь Станко, 24, Іван Штефко, 42, Іван Фулей, 63.
Євген СВИЩО
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 896 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: