Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Лідер Східної першості розгромно поступається ФК «Вікторія-ЛНС»
12:10
Лідер Східної першості розгромно поступається ФК «Вікторія-ЛНС»
ФК «Інтер» Ганичі вдома зазнав поразки з рахунком 1:5.

Лідер Східної першості розгромно поступається ФК «Вікторія-ЛНС» Новачок цьогорічної Першості області, ФК «Інтер» не просто дивує. Команда, котра раніше виступала виключно у районному чемпіонаті, після підвищення у класі видала серію впевнених звитяг над досвідченими учасниками обласного турніру. І за підсумком 10-ти турів підопічні Михайла Фіцая впевнено посідають перше місце у Східній Зоні.

Не менш важливо для команди з Ганичів було завершити перше коло сезону домашньою звитягою. Це відчувалося з перших хвилин гри. «Інтер» постійно шукав слабину у обороні суперника за допомогою розрізних пасів. Але подекуди точні передачі заставали партнерів у положенні поза грою.

У свою чергу, гості аналогічною передачею скористалися сповна. Вже на 12-ій хвилині, філігранний пас партнера по команді вивів Бокоча сам на сам з кіпером. Останній дуель програв. 0:1.

Пропущений м’яч не став для господарів холодним душем. «Інтер» ще кілька разів помилявся у обороні даючи можливість гостям підбиратися до воротарського майданчика мало не впритул. До слова, господарі у першому таймі не були беззубими. Більшість ударів у виконанні гравців «Інтера» було завдано з-за меж карної площі, та після потужних та підкручених пострілів м’яч вилітав далеко в молоко. Зрештою, наприкінці першого тайму (43-я хвилина) гості відзначилися і вдруге. Знову, пас на партнера із глибини, і цього разу сам з м'ячем до лінії карної площі добіг Попович. Увійшовши до штрафної, Павло, прибрав воротаря та розстріляв ворота господарів. 0:2.

Початок другого тайму, господарі провели значно активніше. Дальні постріли були ближчими до рамки воріт суперника, та до голу справа дійшла вже на 62-ій хвилині. Після виконання кутового удару м’яч летів точно під удар головою Попадинцю. Але воротар м’яч відбив ще до удару, після чого добивати головою взявся Хмура. Той шансів воротарю не залишив. 1:2.

Здавалося, що після цього голу господарі щонайменше зрівняють рахунок, адже більшу частину другого тайму гості відбивалися від атак «Інтера». Але контратаки гостей увінчалися більшим успіхом. Дальні удари, якими хизувалися упродовж цілого поєдинку господарі, принесли успіх гостям. Спершу, Якуб Дан, на 76-ій  хвилині влучив по воротах з правого флангу пробивши з метрів 25-ти. 1:3.

Потім Василь Штефан на 80-ій хвилині відправив м’яч у дальній від кіпера кут воріт з 20-ти метрів. 1:4.

Ну і останнім цвяхом для Інтера у цьому матчі став гол зі стандарту. Штрафний з 20-ти метрів по центру, Павло Попович виконав просто бездоганно. Відправивши м’яч через стінку точно у дев'ятку. 1:5.

Тож у підсумку, на перерву у Чемпіонаті «Вікторія» йде з пречудовим настроєм, взявши максимум очок на виїзді у лідера Першості Східної Зони. Тепер команда з Білої Церкви упритул наблизилась до «Інтера».
 

Арбітр: Віктор Качур
Асистенти: Річард Готра, Олександр Бодня


ФК «Інтер» (Ганичі) – ФК «Вікторія-ЛНС» (Біла Церква) 1:5

Голи: Хмура, 62’ – Бокоч, 12’, Попович, 43’, 83’, Дан, 78’, Штефан, 80’.

ФК «Інтер»: Фіцай Б., Фіцай М., Фіцай І., Фіцай М., Греминець, Молодик, Руснак (Максимчук, 68’), Попадинець, Матула, Хмура, Близнюк (Дьолог, 81’);
Запасні: Герич, Гафинець, Рибалко;

ФК «Вікторія-ЛНС»: Она, Марінчак, Грін І., Деяк, Форкош, Дан, Штефан, Нах, Бокоч (Грін Е., 84’), Попович (Дан, 85’), Жмурко;
Запасні: Форкош, Чубан; 
Мартін ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 918 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: