Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Лідер Західної зони програв у Кінчеші (ФОТО)
19:50
Лідер Західної зони програв у Кінчеші (ФОТО)
Підопічні Олег Яворіва не змогли пробити оборону «Сокола» і вперше терплять поразку.

Лідер Західної зони програв у Кінчеші (ФОТО) В останніх двох матчах кінчешці зуміли дати бій фаворитам сезону командам Перечина на Концгазо зігравши внічию. Сьогодні їх очікував ще один поєдинок з лідером чемпіонату. Їхня зустріч у Зимовій першості завершилась перемогою Чопа 0:2.

Гра з перших хвилин була рівною, футболісти досить рідко створювали гострі моменти. Господарі провели декілька атак лівим флангом із завершенням. Та обидва удари Батки та Демяна пройшли повз ворота.

Десь з середини тайму гості потроху почали перехоплювати ініціативу. Крвачак пробивав з дальньої дистанції, але в руки воротарю. Павленко увійшов у штрафну з лівого краю і зроби удар-простріл, Тренич перевів на кутовий. Після подачі з штрафного Задихайло замикав на дальній, однак зробив це рукою, за що отримав гірчичник.

Повхан пройшов по лівому флангу і точним пасом вивів Павленкана ворота. Та Антон не зміг обробити передачу і загубив момент. Здавалось гол назрівав і залізничники от-от заб’ють. І на 32-ій хвилині все ж забили, однак у свої ворота. Глива пробив з 20 метрів, два захисники Чопа по черзі намагались вибити круглого, однак у обох м’яч зрізався з ноги, і від Івана Павліша залетів у дальній кут воріт. 1:0.

Помаранчево-чорні ще активніше почали тиснути на ворота суперника. Удар Кривяника зі штрафного забрав голкіпер. За мить подача справа і Павленко б'є головою під перекладину та Тренич переводить шкіряного на корнер. Павленко сильно пробив з 24 метрів, воротар відбиває і виносить м’яч подалі.

На третій хвилині другого тайму Павленко втікає до воріт та Ляховець в останній момент вибиває м’яч з-під ніг форварда. Територіальна перевага була на боці гостей, які більше часу проводили на половині поля суперника. Надзвичайно гостро було після пасу Яворіва у штрафну на Задихайла, та Дмитру завадили забити захисники.
Удар Павленка з 10 метрів пішов вище, а постріл Олександра Яворіва забрав кіпер. Міг забивати Іван Павліш, який знаходився в семи метрах від воріт, однак замість удару, зробив не точний простріл.

Локомотив йшов вперед великими силами, граючи в три захисники. Господарі змогли заробити декілька штрафних неподалеку штрафної. Та удари Миковича та Вароді голкіпер нейтралізував. Зі стандарту потривожив Тренича і Кривяник, але безрезультатно.  

Під кінець гри кінчешці втекли у контратаку. Демян пройшов лівим краєм, віддав на інший бік Турезі, але удар Дмитра від захисника пішов на кутовий.     

Сокіл здобуває першу перемогу у сезоні, і тим самим зупиняє переможну серію залізничників.
 

Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Ілля Вовчанський, Яна Сащина
4-й арбітр – Денис Дудаш
Делегат матчу – Іван Головко
 
с. Кінчеш, глядачів 100
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Локомотив-Чоп» 1:0

Голи: І. Павліш, 32 (автогол).

Сокіл: Владислав Тренич, Андрій Лобанов, Олександр Яхимець, Роман Демян, Олександр Глива, Андрій Крупа, Іван Корпош (Дмитро Турега, 65), Роман Мишанич, Віталій Микович. Йосип Вароді, Жолт Батка.
Тренер – Іван Криса.

Локомотив-Чоп: Володимир Дитюк, Віталій Кравчак, Юрій Боднар, Петро Кривяник, Іван Павліш, Анатолій Павліш, Дмитро Задихайло (Олег Яворів, 83), Сергій Повхан, Олександр Яворів, Олександр Шимон, Антон Павленко.   
Запасні: Артур Плеска, Іван Кашуба.
Тренер – Олег Яворів.
 
Попередження: Глива, 7, Микович, 53, Демян, 67 – Задихайло, 18, Повхан, 39, Боднар, 68.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1122 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: