Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Лідер» здобув дебютні три очки в протистоянні з «Фаворитом»
20:48
«Лідер» здобув дебютні три очки в протистоянні з «Фаворитом»
Команди з гучними назвами продовжують замикати турнірну таблицю.

Команди з гучними назвами продовжують замикати турнірну таблицю.

Фінішував 6-ий тур Ужгородського чемпіонату з футболу. Найзапекліша боротьба, без сумніву, притаманна двом представникам району: Сторожниці та Шишловцям. Вони до сьогоднішнього матчу не набрали жодного очка, проте стартувати колись потрібно. У будь-якому випадку хтось та й здобуде перші залікові бали.

У першому таймі гості повністю переграли суперника і, щонайменше, тричі могли відзначитись. Спочатку на 12 хвилині «Фаворит» проводить блискучу атаку правим флангом, у підсумку якої слідує простріл уздовж штрафного майданчика. Успішно замкнути його нападник не зумів. Через 4 хвилини у відповідь Віталій Микович наносить потужний удар з 30 метрів. Вище. Далі була пожежа у карній зоні господарів. Кілька ударів з кількох метрів від кількох фаворитів парирує голкіпер. Правило бумерангу ще ніхто не відміняв, тож, Ви зрозуміли, «Лідер» відкриває рахунок у цьому поєдинку. На 25 хвилині Михайло Штулер б’є з-за меж штрафного майданчика. Воротар вгадав напрям польоту м’яча, та відбити його в поле чи то за його рамки не зумів. Після сильного удару круглий справедливо опиняється в сітці воріт. 1:0. Через хвилину господарі могли збільшити свою перевагу. Олександр Гапак вийшов на побачення з кіпером і замість удару віддав пас в нікуди.

На 36 хвилині віч-на-віч з воротаря запрошує Мате Молнар. Страж воріт удар парирує. Олександр Русин б’є в порожні ворота, з лінії яких в останню мить м’яч виносить захисник. Гапак марнує хороший шанс і на 37 хвилині. Олександр з вигідної ударної позиції відправив шкіряного прямісінько в руки голкіперу. Паритет на табло «Фаворит» відновив уже в доданий до першого тайму час. Гол на свій рахунок записав Русин після удару з 15 метрів. 1:1.

А в другій 45-хвилинці уже грала тільки одна команда господарів. Особливо це стосується другої половини тайму. На 73 хвилині рандеву з голкіпером не реалізовує Віталій Микович. Воротар перевів м’яч на кутовий. Подача з корнера і «Лідер» вдруге виходить вперед. Головою забиває захисник Віталій Крупа. Через 2 хвилини уже Штулер був переможений у єдиноборстві зі стражем. Ще через 60 секунду кутовий замикав Едуард Медвідь. Воротар нейтралізував удар із 7 метрів.

За 3 хвилини до закінчення матчу знову «Лідер» не використав побачення з голкіпером. Цього разу Ян Пецко не зумів переправити м’яч у сітку. Та на 90-ій завдяки результативному пасу Яна відзначається Штулер. Михайло точно пробив із 16 метрів. 3:1.

Господарі поповнили багаж першими трьома очками. В іншому поєдинку «Минай» переграв «Славіст» 10:1. За тур до фінішу першого кола підопічні Богдана Андріїва – ФК «Автомобіліст» продовжують очолювати турнірну таблицю.
Віталій Біровчак

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 749 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: