Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Лідерство у таблиці та гонці бомбардирів
14:54
Лідерство у таблиці та гонці бомбардирів
На зимову перерву перечинський голеадор ФК "Кошице" пішов у хорошому настрої.

Лідерство у таблиці та гонці бомбардирів
Після першої половини чемпіонату перечинський нападник має на своєму рахунку 13 голів і очолює бомбардирську гонку у третій лізі Словаччини. На два менше має Павло Чічман із Шаришських Міхалян, на чотири менше - Предраг Радовановіч з Гуменного.
 
"Це має гарний вигляд. Знаючи, що я перший, я грав трохи легше. Я допомагаю не тільки собі, але й команді. Оскільки це вкрай важливо, щоб ми були на першому місці, - сказав 23-річний український легіонер, який в даний час має подвійну причину для задоволення, так як кошицький клуб зараз очолює третю лігу.
 
Минулого сезону у складі Сніни Олег досягнув позначки у 32 голи за сезон, причому його максимумом в одному матчі було п'ять голів у ворота Сабінова. Декілька тижнів тому він зміг побити цей рекорд, провівши шість голів у виїздному матчі проти СК Міленіум 2000 Бардейовська Нова Вес, а його команда виграла 7:0.
 
"Я навіть не пам'ятаю, коли забивав так багато в одній грі, можливо хіба в молодіжних змаганнях. Я в захваті, що мені це вдалося і я не думав, що одразу шість разів відзначуся у воротах Бардейовській Нова Вес. Вся команда налаштована на це, тому що без співпраці з товаришами по команді я б не міг це зробити. Я міг забити вже на першій хвилині, але удар у мене не вдався сильним, і захисник суперника вибив з лінії воріт. Я думав про це протягом наступних кілька хвилин. Та далі мені вдавалось реалізувати чи не кожну свою нагоду, але це не було вирішальним у цьому матчі, головне що команда здобула три бали. Ми втримали та посилили нашу позицію лідера", - сказав Олег Вишневський в коментарі клубній прес-службі.
 
Команда Вишневського ФК Кошіце після 16 турів йде на першому місці у третій лізі Словаччини (зона Схід) з відривом у п'ять очок від найближчого переслідувача МФК Вранов над Топлов та тринадцять балів від третього місця.

 
Вихованець перечинського футболу, міста, яке недалеко від українсько-словацького кордону, посміхаючись, зауважив, що через два місяці в новому клубі вже почував себе як вдома. Вишневський любить виходити у місто зі своїми товаришами по команді у свій вільний час, а улюблені захоплення - це відома футбольна відеогра. Тут він намагається домогтися успіху з Реал Мадрид, хоча, як зазначає, після відходу Роналду в Ювентус галактікос необхідно знайти посилення.
 
«У Сніні все було прекрасно, і умови для тренування було хорошими, але в Кошице більш амбітне середовище, і команда працює тут на більш професійній основі. Наші гравці ще більш мотивовані, коли клуб заявляє, що він хоче перейти до другої ліги і, врешті-решт, навіть в перший дивізіон, - розповів Олег Вишневський.
 
Прес-служба ФК Кошице

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 849 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: