Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Лиси" і "Леви" не виявили сильнішого (ФОТО)
18:21
"Лиси" і "Леви" не виявили сильнішого (ФОТО)
Під кінець гри команди обмінялися голами.

Надзвичайно цікаве протистояння намічалося на Закарпатті. Це і статус «дербі», і протистояння початківця наставника Василя Кобіна проти досвідченого Леоніда Кучука. Та й самі команди, що вони не забули проанонсувати напередодні, детально вивчили один одного, зробивши акцент на всіх сильних і слабких сторонах.

На перших хвилинах здалося, що над «теорією» більше попрацювали гості. Львів'яни частіше навідувалися на чужі ворота, заробляли небезпечні «стандарти» (як, наприклад, у випадку з Ігорем Дуцем, який пробивав зі штрафного з вигідної позиції). Терпіння Миная вистачило на 20 хвилин. Вирівнявши ігровий баланс, вони грунтовно осіли у львівських воріт. Не змусили себе чекати і моменти. Максим Жичиков міг стати автором, щонайменше, голи матчу - його удар з дальньої дистанції, здавалося, йшов вище, але голкіпер Руху вирішив перестрахуватися і в підсумку витягнув м'яч з-під поперечини. На гольовий «тягнули» і удари Гавриленко, Микуляка (він просто дивом не потрапив в рамку!), Нурієва. Здавалося, без гола на другий тайм господарі точно не підуть, проте реалізація виявилася точно не найсильнішою стороною Минаю.

Так само жваво, як і дебют зустрічі, Рух почав другий тайм. І навіть міг заробити пенальті, якби Анатолій Абдула «купився» на падіння Бойчука після контакту з Дмитренко. На ділі ж вийшла жовта картка за симуляцію. Ну а що ж Минай? У перші 15 хвилин можна згадати непоганий удар Маїка в боротьбі із захисником - цього було явно мало, щоб продовжити чудову серію з шести поспіль домашніх перемог. Особливо важко стало здійснити ці плани на 87-ій хвилині. Львів'яни заробили штрафний, послідувала подача, і найспритнішим у воротарському виявився Юрій Копина - 0: 1.

Поразка? Минай був іншої думки. Друга компенсована хвилина, Максим Жичиков подав у штрафну, де Роберт Гегедош чудовим ударом з розвороту увігнав у сітку м'яч у відповідь - 1:1. Кінцівка, що коштувала всього поєдинку!


ФК Минай - Рух (Львів) - 1:1

Голи: Гегедош, 90+2 - Копина, 87

ФК «Минай»: Артем Кулініч, Олександр Маткобожик, Максим Жичиков, Петро Стасюк, Олег Дмитренко, Максим Гавриленко (Євген Русин, 89), Владислав Микуляк (Олексій Шпак, 73), Анатолій Нурієв, Василь Пиняшко (Араужо, 76), Михайло Кополовець (Ігор Вагін, 68), Олег Маїк (Роберт Гегедош, 67).
Головний тренер - Василь Кобін

ФК «Рух», Львів: Роман Мисак, Дмитро Нємчанінов, Сілва Сідней, Богдан Бойчук, Юрій Климчук, Ігор Дуць (к), Юрій Копина, Леандро да Сілва, Іван Калюжний, Ярослав Мартинюк, Володимир Заставний.
Головний теренр - Леонід Кучук. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 639 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: