Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Локомотив» б'є «Вітязь» і їде далі (ФОТО)
13:47
«Локомотив» б'є «Вітязь» і їде далі (ФОТО)
У надзвичайно важкій боротьбі підопічні Олега Яворіва досить несподівано здолали футболістів із Концгазо.

«Локомотив» б'є «Вітязь» і їде далі (ФОТО) Ніхто не сприймав «Локомотив» серйозно. Просто у команди перед останнім туром був шанс вийти до наступного етапу.

Фаворитом був «Витязь», причому за грою в останніх двох матчах, а не за набраними очками. А що ми побачили насправді? Холодний рясний дощ не вщухав. Багато ділянок поля було залито водою. М’яч постійно зупинявся у воді. Проходила тільки проста гра. Удар верхом уперед, а там хай розбираються. І якщо на полі є футболісти з головою, то такий стан поля можна використати.

Кілька хвилин команди звикали до поля. На 8 хвилині «Витязь» міг провести цікаву атаку: послідував пас за спину захисників, Юрій Боднар на останньому рубежі намагався з усіх сил дотягнутися до м’яча головою, який перелітав захисника, і зупинив його рукою. До воріт 23-24 метри, прямо по центру. Що може бути краще? Та концгазівські футболісти змарнували даний момент.

На 11 хвилині «Локомотив» провів хорошу атаку. Салаї вивів до воріт Павленка, той із кута виходив до воріт і потужно пробив, але трохи вище воріт. Так доволі несподівано «Локомотив» перехопив ініціативу. «Витязь» практично не підходив до воріт чопської команди. Дуже продуктивно діяли Плеска, Самаї, Павліш, Павленко. Захистом чітко керував Юрій Боднар. Ніби все правильно робили гравці «Локомотива», а ось доволі довго завершення не виходило.

В останні 5 хвилин тайму «Витязь» ніби вирівняв гру, відтиснув суперника від своїх воріт. На 31 хвилині навіть створив добру нагоду, коли хорошим пасом по центру вивели до воріт Горняка, але в останню мить удар Андріана заблокували. А на 33 хвилині «Локомотив» відкрив рахунок. Павленко отримав пас у штрафному майданчику, обробив м’яч і пробив із близької відстані, 1:0.

Другий тайм повністю проходив під диктовку підопічних В’ячеслава Пінковського. Уже на 37 хвилині хорошим пасом вивели до воріт «Локомотива» Готру. Можливо, як би поле було сухе, неприємності точно чекали б на чопську команду. Але м’яч зупинився у воді, що збило гравця з темпу. Із ним вступали в боротьбу по черзі, Едуард зберігав м’яч, але пробити по воротах йому так і не дали.

Останні 15 хвилині гра проходила практично в штрафному майданчику «Локомотива», але футболісти Чопа стояли, як панфіловці. Піймав кураж голкіпер залізничників Володимир Дитюк, який на 47, 61, 65 хвилинах демонстрував чудову реакцію, рятуючи ворота від голів. А скільки разів захисники блокували удари в останню мить!

Вистояли футболісти Чопа. Вони справді заслужили на хороше слово. Можна тільки уявити собі, що творилося в душі президента «Витязя» Йосипа Боднара, який дуже хвилювався за свою команду, але він знайшов у собі сили підійти до міського голови Чопа – президента чопського клубу та тренера команди і привітати їх із перемогою. Ось чому такі люди заслуговують на повагу. Так повинно бути у нашому футболі.


Арбітри: Михайло Митровський,
Асистенти: Мирослав Горгош, Валерій Шкура
Делегат – Йосип Шитєв
 
Кінчеш, селищний стадіон. 80 глядачів
 
ФК «Локомотив» (Чоп) – ФК «Вітязь» (Концгазо) – 1:0

Гол: Павленко, 33.

ФК «Локомотив»: Володимир Дитюк, Віталій Кравчак, Сергій Крачковський, Юрій Боднар, Петро Крівяник, Артур Плеска, Максим Климпуш, Євген Бізяєв, Антон Павленко, Тібор Самаї, Анатолій Павліш.
Запасні: Вадим Тарасов, Віктор Токарь.
Тренер – Олег Яворів.

ФК «Вітязь»: Андрій Ваш, Володимир Товт, Віталій Ганич, Віталій Рогач, Василь Бонтей, Мирослав Скрип, Олександр Ревта, Богдан Тимочкук (Едуард Готра, 36), Павло Міндак (Олександр Свадеба, 36), Павло Кривка (Юрій Мушка, 60), Андріан Горняк (Василь Коваль, 36)
Запасні: Юрій Цвєтков, Микола Федак.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Попередження: Боднар, 38, Крачковський, 52.
Степан Селменський "Спорт Тайм"
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1337 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: