Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив-Чоп" розібрався з березнянцями
10:35
"Локомотив-Чоп" розібрався з березнянцями
Після виїзної перемоги чопські футболісти явно недооцінили суперника.

У першому таймі гравцям явно не вистачало швидкості. Гру команди розпочали обережно. Тільки на 10 хвилині перший удар Івана Павліша потурбував воротаря великоберезнянців Ярослава Тряско. За кілька хвилин господарі пропустили хорошу контратаку гостей. Помилкою захисника скористався Мар’ян Попович, який вийшов до кута воротарського майданчика і пробив у дальній кут, 0:1.

Пропущений гол змусив господарів додати в швидкості, і біля воріт гостей виникло кілька небезпечних моментів. Після штрафного, виконаного з флангу, Віталій Кравчак головою послав м’яч повз ворота з п’яти метрів, а кілька хвилин по тому Андрій Смагін влучив у стійку воріт. У відповідь гості відповіли хорошою атакою, яку завершував Вадим Веселовський – Дитюк на місці.

На 39 хвилині штрафний виконує Олександр Яворів. Молодий гравець господарів б’є на силу, захисник приймає удар на себе і вибиває на кутовий. Недооцінка суперника давала збої і в грі захисту «Локомотива». На щастя господарів, великоберезнянці не реалізували небезпечні моменти.

Другий тайм був значно швидшим і цікавішим. Тренер «Локомотиву» вніс корективи. На полі з’явився молодий Сергій Повхан, який значно оживив гру. Сам Сергій мав у другому таймі два непогані моменти, але реалізувати їх не зміг.

Ближче до середини другого тайму гості підсіли фізично, і це відразу відобразилося на результаті. На 61 хвилині Крив’яник подав штрафний, а Смагін замкнув передачу, 1:1.

На 67 хвилині Іван Павліш, до речі, один із найактивніших у складі господарів, пасом по центру вивів на ударну позицію Павленка, Антон наніс удар, Тряско зумів відбити, але форвард повторним ударом провів другий м’яч, 2:1.

На 70 хвилині Іван Павліш наважився на удар метрів із 16, але воротар гостей невдало прийняв м’яч, і той від голкіпера закотився у ворота, 3:1.

На 73 хвилині Вадим Веселовський вирвався до воріт господарів і Дитюку нічого не залишилося, як порушити правила у своєму штрафному майданчику. Пенальті. Сам постраждалий виконав 11- метровий, Дитюк зумів відбити та захисників випередив Попович, який переправив м’яч у ворота, 3:2.

Гол додав сил футболістам гостей. Знову Веселовський зумів вийти на ударну позицію, але Дитюк на висоті. На 86 хвилині знову нагадав про себе Павліш. Іван відібрав на фланзі м’яч, змістився у центр і пробив із 20 метрів. Той перед воротарем вдарився у землю і зрикошетив у ворота, 4:2.

У другому таймі господарі виглядали значно краще, але гості змарнували 2-3 дуже небезпечні моменти.


Арбітри - Дребужан С.
Асистенти - Федак В., Бородайчук
Делегат матчу – Шварц В.Л.

ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Березний» 4:2

Голи: Смагін 61, Павленко 67, Іван Павліш 70, 86 – Попович 15, 73.

На 73 хв. Вадим Веселовський («Березний») не реалізував пенальті.
Степан Селменський
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 968 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: