Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" дотискає Перечин
14:17
"Локомотив" дотискає Перечин
25 вересня на міському стадіоні у Чопі зустрілися місцевий «Локомотив» та перечинські «Карпати».

З турнірної точки зору ця гра була важливою для господарів, адже саме вони ведуть боротьбу за комплект нагород у Першій лізі. Зрештою це і відчувалося по грі.

З перших хвилин локомотивці взяли м’яч під свій контроль та шукали шляхи для того, щоб вскрити оборону гостей. Але грамотна гра оборони перечинців діяла злагоджено та надійно. Більше того, гості користуючись тим, що Чоп дуже захоплювався атакою в першому таймі два рази дуже небезпечно вибігали в небезпечні контратаки. Особливо гаряче було на 38 хвилині, коли нападник перечинців Сергій Місяйло скористався прекрасною, довгою передачею свого партнера і завдяки своїй швидкості вискочив на побачення з голкіпером Чопа Вадимом Тарасовим, але переграти останнього йому не вдалось.

Перед цим що правда момент також створили гравці Чопа. В середині першого тайму 7 номер господарів Павленко Антон звільнився від опіки захисників та з гострого кута небезпечно пробивав по воротам, але на щастя гостей круглий пролетів трохи вище воріт.

Другий тайм проходив у такому ж самому руслі, Чоп атакував Перечин відбивався. В кінці кінців господарі свого домоглися. Після численних невдалих атак на 65-ій хвилині рахунок був відкритий. Це Тібор Самаі з 13 метрів потужним пострілом вивів свою команду вперед.

Після забитого голу «Локомотив» не заспокоївся і продовжував насідати на ворота «Карпат». Було помітно, що господарі хочуть подвоїти та зміцнити свою перевагу. Але цього їм не вдалося зробити, адже захист гостей більше помилок не допускав. Також потрібно відзначити граючого тренера і водночас голкіпера «Карпат» Валерія Кузнецова, який неодноразово рятував свою команду від пропущеного голу та діяв впродовж всього матчу напрочуд впевнено та надійно.

Як підсумок мінімальна, але впевнена перемога господарів 1:0.
 
 
Арбітр: Дьордь Назар
Асистенти арбітра: Бодня Олександр, Рогач Ян.
Інспектор: Варга Федір.
 
«Локомотив» Чоп – «Карпати» Перечин  1:0

Голи: Самаі, 65.
 
«Локомотив» : Тарасов В, Боднар Ю, Кравчак В, Микуланинець М, Павліш А, Шимон О, Сема Ю, Кривяник А, Павліш І, Самаі Т, Павленко А.
Запасні: Кривяник П, Рипкович Р, Плеска А, Яворів О, Повхан С.
 
«Карпати» Перечин : Кузнецов В, Місяйло С, Кирлик С, Мегела І, Рогулич Ю, Прудкий В, Нергеш І, Мисяйло С.М., Савко Є, Шип І, Лабяк І.
Запасні: Керецман С, Синьович В, Пономаренко С.
 
Попередження: Микуланинець - Шип, Лабяк.
Віктор Швай
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 818 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: