Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Локомотив» мінімально поступається «Баранинцям» (ФОТО)
19:25
«Локомотив» мінімально поступається «Баранинцям» (ФОТО)
Першолігове дербі у західній зоні уболівальники чекали з нетерпінням.

Першолігове дербі у західній зоні уболівальники чекали з нетерпінням.

Ці команди йдуть нога в ногу – мають по 12 очок, тож розділяють третю сходинку. Президенти «Локомотива» та «Баранинців» плекають амбітні плани у розіграші цьогорічного чемпіонату – боротимуться за комплект нагород найвищого гатунку. Матч за 6 очок. Господарі – у кращому психологічному стані. Юнаки ж бо розгромили суперника з рахунком 7:0. До слова про рахунок, віднині вболівальники мають нагоду споглядати результат матчу, та й власне тайм на новому табло. Керівництво «Локомотива» справді дбає про розбудову уже доволі потужної в краї інфраструктури. Честь і хвала Ярославу Афтанасу.

Стартовий свисток рефері Михайла Гусєва і команди помчали забивати швидкий гол. Відверто, перші хвилини за «Баранинцями». Останні розпочали першим номером. Така домінантна позиція була нетривалою. Ініціативу перехопили господарі. Гра змістилась до центру поля. На 10 хвилині хорошу нагоду для взяття воріт марнує Віталій Диковець. Після пасу з лівого флангу нападник «Баранинців» б’є значно вище воріт метрів із 7. На 18 хвилині Михайло Гусєв чомусь не показує гірчичник Степану Буксару, останній вирішив руками поштовхати свого візаві. Рефері обмежився усним попередженям… На 22 арбітр зупиняє гру, мовляв, аби футболісти води попили. Ранувато, як на мене. Через чотири хвилини знову хороший момент транжирить Диковець, Віталій забарився з ударом. Останній виправив свою помилку на 32 хвилині. Він головою замкнув подачу з лівого флангу. 0:1. У господарів була проблема з нападом. На 38 хвилині «Локомотив» ну просто змушений був відновити паритет на табло. Простріл з правого флангу не зуміли замкнути Кіяк, а згодом і Багрій. Наприкінці матчу захисник господарів зіграв рукою у власному штрафному. Свисток рефері мовчить.

Другий тайм активніше розпочали господарі. На 48 хвилині «Локомотив» заробив штрафний. До воріт метрів 30. Після удару Олександра Когутича м’яч у кількох сантиметрах просвистів поруч зі стійкою. На 15 хвилині знову стандарт. І знову бив Когутич із майже попередньої позиції. Голкіпер парирував удар. Гол назрівав. Олександр знову наприкінці матчу пробивав штрафний. Цього разу із 25 метрів. Знову не точно. На 45 хвилині Віталій Диковець не влучає у порожні ворота.

Як підсумок, 0:1. «Баранинці» зберігають третє місце.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Віталій БІРОВЧАК


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 833 | Додав: Лобда | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: