Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Локомотив» переграв «Сокіл» - 2:1
14:20
«Локомотив» переграв «Сокіл» - 2:1
Другий тиждень поспіль крайова федерація футболу тішить вболівальників, мене, певно, найбільше.

Другий тиждень поспіль крайова федерація футболу тішить вболівальників, мене, певно, найбільше.

У нас, разом узятих, з’явилась унікальна можливість спостерігати на один матч більше, поки-що у першій лізі. Браво і спасибі першому заступнику ФФЗ Івану Дурану (це його ідея - авт.). Отже, протистояння «Локомотива» та «Сокола» відбулось суботньої днини.

Відверто, більше чекав від чопських футболістів. Це хороший колектив, хоч поки не зіграний. Тут адекватний підбір виконавців, перспективний коуч Петро Решко. «Сокіл» був фаворитом, хоч до цього матчу не здобув жодного залікового балу. У Команди Степана Боднара світле майбутнє і воно, повірте, не за горами.

Господарі могли відзначитись першими. На 14 хвилині Тібор Самаї небезпечно пробивав, вище всякої похвали зіграв воротар, відбивши м’яч на кутовий. А далі - правило бумерангу. Йосип Вароді запросив на побачення кіпера і повівся з ним по-хамськи – обіграв і забив. «Сокіл» набрав висоту. Наприкінці першого тайму рятувати від поразки господарів вийшла собачка. Рефері останню з другої спроби нахабно прогнав. Але це був хороший для господарів знак.

На 54 хвилини вихід один в один транжирить Грицкевич. Натомість забиває Петро Крив’яник, останній головою замкнув подачу з правого флангу від Тупиці (Решко зробив класні заміни). Як на мене, нічийний результат – справедливий постфактум цього матчу. Так не вважали чопські футболісти. На 89 хвилин Тібор Самаї забив вирішальний гол. Забив за сценарієм попереднього. Ідеальна подача з правого флангу і вихід один в один. Не забити в такому епізоді вважали б гріхом. Що ж, «Локомотив» - «Сокіл» 2:1.

У футбол, мої шановні, грають на голи. Хоча овацій більше вартували футболісти Кінчеша…
Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 833 | Додав: Лобда | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: