Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" погасив "Зірку" (ФОТО)
19:24
"Локомотив" погасив "Зірку" (ФОТО)
Чопська команда у центральній грі суботи переграла Лінці і вийшла на перше місце в групі.

У третьому турі групи А зустрічались головні претенденти на лідерство, тож гра обіцяла бути запеклою. Команда Яворіва зібралась можна сказати в оптимальному складі і змогла продемонструвати свою кращу гру з початку Зимової першості. Натомість Лінці вирішили не змінювати переможний стартовий склад і в звітній грі.

Саме у в’язкій боротьбі пройшли перші 25 хвилин гри, команди діяли обережно, без загострень. Та чи не перша атака доведена до удару в рамку завершилась голом Локомотива. На 28-ій хвилині Дмитро Антошин віддає на Павленка у штрафну і Антон в дотик б’є з 15 метрів у кут – 0:1. 

Через чотири хвилин Федак вискочив один в один і забив, однак лайнсмен фіксує офсайд. Залізничники налагодили контроль над м’ячем і значно впевненіше діяли на полі. На 33-ій хвилині Сивак асистує Павленку і Антон мав схожий момент до першого голу, однак на цей раз пробив повз ворота з 14 метрів.

Зіркові лише на 38-ій хвилині створили напівмомент – після подачі від Костика Турецький у падінні пробив головою, але вище воріт. На 43-ій хвилині Сивак знову знаходить у штрафній Павленка і чопський форвард пробиває з розвороту з 10 метрів, Лагоцький впіймав.  

Свою перевагу на полі у результативну площину Локомотив перевів на старті другого тайму: Олександр Антошин проникаючим пасом вивів Гаврилешка до воріт і Анатолій пробив повз Кривенька – 0:2. Забитий м’яч Гаврилешко не святкував, так як виступав попередні декілька сезонів саме за лінцівську команду. 

Через дві хвилини Гаврилешко справа віддає у штрафну, де Павленко виграв боротьбу за м’яч і пробив з 10 метрів, воротар забрав. На 57-ій хвилині Турецький подав зі штрафного, Волошин пробив головою, але влучив у поперечку. За мить після подачі з кутового Анатолій Лукачина виграв верхову боротьбу, але м’яч летить вище цілі.

З часом помаранчеві почали грати більш раціонально, граючи другим номером, тож Лінці перехопили ініціативу і частіше доводили свої атаки до небезпечних ударів. На 77-ій хвилині Василь Рущак пробивав з 18 метрів, але вище. За дві хвилини Волошин завдав удару з 20 метрів, але трохи не влучив у дальній кут. 

На 83-ій хвилині Костик зліва віддає передачу точно на Владислава Турецького, який розстрілює ворота з 7 метрів – 1:2.

За хвилину Ростислав Турецький змістився справа у центр і пробив з 17 метрів, але вище. Кинувши всі сили на атаку Лінці наприкінці гри отримали контрвипад від суперника – Сивак віддав на Бобінкіна на пустий кут воріт та Сергій влучив з декількох метрів у стійку. 

Вже у додатковий час Лінці заробили стандарт в середині поля на який пішла вся команда і вони були дуже близькі до того, щоб вирвати нічию, як два дні тому зробила ще одна зіркова команда Црвена Звезда, але удар Рущака головою пройшов біля стійки влучивши у зовнішню сітку воріт.

Більш досвідчена команда Олега Яворіва в першу годину гри перевершувала суперника, що закономірно вилилось у два голи, однак почавши грати на збереження результату трохи не втратили три очки. По одному асисту на свій рахунок записали брати Антошини, а Павленко забиває п'ятий м'яч в трьох іграх.


ФК «SPAR-Зірка» (Лінці) – ФК «Локомотив-Чоп» 1:2

Голи: В. Турецький, 83 – Павленко, 28, Гаврилешко, 51.

Зірка: Анатолій Лагоцький (Дмитро Кривенько, 46) - Євген Обдирко, Деян Пеца (Анатолій Лукачина, 46), Юрій Чульба, Богдан Гулей (Юрій Левкулич, 46) - Ярослав Костик, Михайло Романко (Василь Рущак, 73), Євген Синичка (Ростислав Фрінцко, 46), Владислав Турецький, Юрій Федак (Ростислав Турецький, 67) - Євген Матринець (Мирослав Волошин, 46).
Тренер - Олександр Пеца.

Локомотив: Іван Кашуба (Вадим Тарасов, 46) – Віталій Кравчак, Ярослав Яворів, Олександр Шимон, Михайло Алекс - Олександр Антошин, Іван Павліш (Петро Крив’яник, 46), Дмитро Антошин (Сергій Бобінкін, 46) – Олександр Сивак, Анатолій Гаврилешко (Анатолій Крив’яник, 70), Антон Павленко (Чаба Шима, 78).
Тренер – Олег Яворів.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 538 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: