Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" рятується у грі з юніорами "Минаю" (ФОТО)
19:07
"Локомотив" рятується у грі з юніорами "Минаю" (ФОТО)
Пізні голи чопського бомбардира приносять нічию команді Олега Яворіва.

Чопський Локомотив знову виходить на старт Зимової першості роблячи ставку на кістяк з досвідчених місцевих гравців - Боднар, Шимон, Кравчак, Павленко. Також у старті вийшли Ярослав Яворів, Анатолій Гаврилешко, Іван Павліш, Олександр Антошин.

Минайські юніори діяли трохи гостріше у цій грі та не завжди вдало розпоряджалися м’ячем у останній фазі атаки. На 14-ій хвилині Кроліков вийшов до воріт і пробив з 14 метрів, але вище.

У залізничників найгостріший епізод виник на 39-ій хвилині, коли Павліш прострілив зліва, а Павленку завадив захисник замкнути з декількох метрів.  

Минайці в атаці у відповідь зуміли забити – Симочко підібрав відскок, вийшов один в один та його удар парирував воротар, але Чічак був першим на добиванні – 1:0.

Одразу ж підопічні Олексія Полянського збільшили перевагу – Кроліков прострілив справа і м’яч рикошетом від Боднара на ближній стійці влітає у ворота – 2:0.

У перерві тренери вдалися до замін, щоб переглянути у грі всіх наявних гравців. 

На старті півзахисник Чопа Дячук пробивав з 12 метрів, Учаров відбиває. Біля інших воріт Симочко небезпечно пробивав головою, воротар зловив.

На 76-ій хвилині Павленко відгукнувся на простріл зліва і проштовхнув шкіряного у сітку воріт – 2:1.

На 79-ій хвилині півзахисник минайців Бучок прицільно пробив зі стандарту в 20 метрах, кіпер залізничників робить ефектний сейв.

І коли спливала остання хвилина основного часу Павленко завдав удару з 19 метрів, який воротар пропустив під собою – 2:2.

Дубль чопського форварда Антона Павленка рятує Локомотив від поразки. Молоді минайці нічим не поступались більш досвідченому супернику, але втрата концентрації на останніх хвилинах вартувала їм трьох балів. 


ФК «Минай» U-17 – ФК «Локомотив» (Чоп) 2:2

Голи:
Чічак, 40, - Боднар, 41 (автогол), Павленко, 76, 90. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: