Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" в останньому турі проїхався через Лінці (ФОТО)
18:01
"Локомотив" в останньому турі проїхався через Лінці (ФОТО)
У видовищному матчі "Локомотива та "Зірки" все вирішила значно краща готовність чопських футболістів.

У групі А в останньому турі йшла цікава боротьба за підсумкове розташування, тобто хто з якого місця пройде до 1/8 фіналу. Зірка виглядала досить виснаженою після суботнього видовищного протистояння з Коропцем, тоді як Локомотив розганяв атаку за атакою.

Вже на 6-ій хвилині Готра з лівого флангу робить передачу на Павленка, який другим дотиком пробиває повз кіпера з 7 метрів – 1:0.

На 10-ій хвилині Готра уже сам пробив, змістившись зліва у центр, з 18 метрів, трохи вище. За чотири хвилини Балажинець подав зі штрафного, Павленко знову бив з близької відстані, але влучив у воротаря. Продовжив шквал атак Олександр Антошин, який пробив з 23 метрів, Лагоцький відбив. 

На 17-ій хвилині Чоп подав кутовий Олександр Антошин у боротьбі за м'яч отримав удар ногою в корпус, арбітр не вгледів порушення і Зірка побігла у контратаку, Федак на швидкості обійшов Петра Кривяника, але задалеко відпустив м’яч і Тарасов забрав. 

Підопічні Яворіва мати тотальну перевагу у володінні м’ячем, підборами у центрі поля та командній швидкості. На 25-ій хвилині Павленко обікрав останнього захисника Фенцика, вийшов на одного воротаря, але не зумів його переграти. За дві хвилини вже Лінці марнують хороший гольовий момент – після навісу у штрафну м'яч заметався по карній зоні і Федьо пробив з семи метрів, воротар парирує.

На 29-ій хвилині Готра здійснив прохід по лівому фланзі у штрафну і пробив з гострого кута, Лагоцький відбив. А на 32-ій хвилині вже і воротар не зміг нічого вдіяти з разючим пострілом від Едуарда з 19 метрів у дальній кут – 2:0.

На 34-ій хвилині Готра виконав зрячу подачу на дальню стійку, куди набігав Анатолій Кривяник, але удар головою був не точним. Через три хвилини Балажинець віддає довгу передачу за спину захисникам суперника, Павленко вискакує на самотнього воротаря, перекидує його на виході і головою спрямовує шкіряного у рамку та Фенцик встигає вибити м’яч з лінії. 

Наставник Лінців вже на 35-ій хвилині проводить три заміни, повністю змінивши гравців центру поля. 

На 41-ій хвилині Олександр Антошин в черговий раз пристрілюється з середньої відстані, воротар ловить. За мить Костик подарував м’яч біля своєї штрафної Чульбі та Юрій погано розпорядився таким подарунком, одразу пробивши не точно з 20 метрів. На завершення Олександр справа асистує на Дмитра Антошина, удар якого з 10 метрів потягнув воротар.

У другому таймі помаранчеві надалі контролювали м’яч і тримали матч у потрібному їм темпі. На 62-ій хвилині свіжий Ходаковський прострілив зліва, Федак був першим на м’ячі, обійшов воротаря, відкинув під удар Матринцю, удар якого прийняв на себе Балажинець на лінії воріт, а добивання Євгена пішло значно вище воріт. В атаці у відповідь Готра проскочив повз двох захисників, увійшов у штрафну і пробив з 12 метрів, воротар забрав. Ще один удар наносив Дмитро Антошин з 22 метрів, Лагоцький знову грає надійно. 

На 68-ій хвилині Фрінцко закинув вперед на Федака, який увійшов у карну зону і пробив з 10 метрів, Тарасов відбиває на кутовий. На 71-ій хвилині знову зіграла братська зв’язка Антошинів – Олександр асистує справа, Дмитро б’є в один дотик з 10 метрів, але в руки воротарю. За хвилину Петро Кривяник підхопив м’яч у центрі поля і побіг вперед, зіграв у стінку з Дячуком, увійшов у штрафну і прострілив зліва, а Дмитро Антошин довершив атаку результативним ударом – 3:0.

На 79-ій хвилині Боднар здійснив рейд правим флангом, віддав у карну зону на Дмитра Антошина, той пасує на Павліша, який забиває з 12 метрів – 4:0.

За хвилину воротар Зірки не вдало ввів м’яч у гру, вкинувши нападнику суперника і Дячук одразу пробив з 15 метрів – 5:0.

Лінці не опустили руки і вже за чотири хвилини скоротили відставання за допомогою гравців, які вийшли на заміну. Левкулич віддав на Фрінцка, якому вдався хороший удар з 20 метрів – 5:1. 

На 86-ій хвилині Олександр Антошин в енний раз робить простріл справа, Дячук з п’яти метрів влучає у воротаря. Одразу послідувала відповідь зіркових – Ходаковський прострілив зліва, удар Левкулича заблокував Мучичка, а добивання зблизька Ярослава Рущака прийшлося в ціль – 5:2.

Та остання атака була за Локомотивом, знову Антошини розігнали і завершили – Олександр справа віддає на Дмитра, але той з 9 метрів пробиває повз рамку. 

Локомотив демонструє хороший атакувальний футбол, хоча і суперник був для цього цілком підходящим. Мінусом залишається реалізація - з більш ніж 20 ударів, половина з яких була з меж штрафної, всього 5 результативних. Лінці не витримали щільного графіку ігор, а за такої гри кінцевий рахунок є для них не зовсім поганим.


ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Зірка» (Лінці) 5:2

Голи: Павленко, 6, Готра, 32, Д. Антошин, 72, Павліш, 79, Дячук, 80 – Фрінцко, 84, Я. Рущак, 87.

Локомотив-Чоп: Вадим Тарасов, Юрій Боднар, Петро Кривяник, Євген Костик, Михайло Мучичка, Анатолій Кривяник (Іван Павліш, 46), Рудольф Балажинець, Олександр Антошин, Едуард Готра (Олександр Бертич, 68), Дмитро Антошин, Антон Павленко (Олександр Дячук, 46).
Тренер – Олег Яворів. 

Зірка: Анатолій Лагоцький, Віталій Фенцик (Віталій Ходаковський, 52), Анатолій Лукачина, Олександр Лукачина, Юрій Коштура (Юрій Левкулич, 65), Микола Муранський (Ярослав Рущак, 35), Владислав Турецький (Євген Матринець, 35), Юрій Федьо (Василь Рущак, 35, Ростислав Фрінцко, 67)), Юрій Федак (Роман Савко, 73), Юрій Чульба, Анатолій Гаврилешко.
Тренер – Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 716 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: