Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Локомотив» відбирає очки у «Бийгані» (ФОТО)
11:22
«Локомотив» відбирає очки у «Бийгані» (ФОТО)
Одна із центральних ігор першої ліги між ФК «Бийгань» та ФК «Локомотив» Чоп завершилася бойовою нічиєю.

Одна із центральних ігор першої ліги між ФК «Бийгань» та ФК «Локомотив» Чоп завершилася бойовою нічиєю.

Перед грою господарі мали у своєму активі 21 очко, вигравши 7 поєдинків, а гості 12 очок програвши останню гру «Баранинцям».

Матч обслуговував арбітр FIFA Ярослав Козик.

Залізничники активніше розпочали зустріч та до небезпечних моментів гра не доходила. Гострота біля воріт обох команд почала виникати під кінець першого тайму.

Спочатку Яромир Лобода після навісної передачі з правого флангу від Іштвана Гейці, пробив у притул по воротам та захисник Микола Ількович зумів заблокувати його удар.

Через декілька хвилин гості відкривають рахунок у матчі. Футболісти з Чопа організували зразкову контратаку після обрізки півзахисника великобийганців Шандора Горшані. Довгу діагональну передачу вдало зупинив Костянтин Багрій, який прокинув собі м’яч на хід. Вийшовши на побачення з молодим гокіпером, щічкою пробив у дев'ятку – 0:1.

«Бийгань» одразу ж відповіла дальнім ударом Гейці у перекладину воріт Погорільчака. Свисток на перерву зафіксував мінімальну перевагу гостей.

По-перерві тренер «Бийгані» Тарас Вайданич вносить корективи у гру своїх підопічних, випустивши нападника та півзахисника переходить на схему 4-4-2.

Одразу ж на старті другої половини гри Пейтер Дьордь зрівнює рахунок – 1:1. Щоправда, форвард здавалось знаходився у положенні поза грою.

Господарі пішли забивати другий м’яч та ешелована оборона «Локомотива» діяла впевнено, а іноді й організовувала контратаки.

Нічия – це кінцевий підсумок зустрічі.

А відтак, великобийганці втрачають перші очки, а залізничники покращують бойовий дух перед наступною грою.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути ТУТ.
LOBDA


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 849 | Додав: Лобда | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: