Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Лотерея була прихильнішою до команди імені пива
11:09
Лотерея була прихильнішою до команди імені пива
Дублери хустської «Оболоні», яка складається з молоді та досвідчених виконавців протистистояли «Кісві».

Дублери хустської «Оболоні», яка складається з молоді та досвідчених виконавців, у 2-му турі «Зимової першості Закарпаття» 2014 року протистояли «Кісві» з Косівської Поляни, яка в минулому році переживала не найкращі часи, однак продовжує зберігати футбольні традиції Рахівщини.

Початок 1-го тайму команди провели у в’язкій боротьбі на підступах до штрафних майданчиків. Головну увагу вони зосередили на руйнуванні атак суперника. Про це свідчить і той факт, що перший удар, якого завдали юні пивовари, відбувся тільки на 7-й хвилині після навісної передачі з лівого флангу в штрафний майданчик. Та м’яч тоді оминув рамку воріт. Косівські полянці відповіли ударом головою після аналогічної навісної передачі з флангу на 8-й хвилині. Сфера після цього пострілу полетіла у правий кут, та воротар зреагував.

В середині тайму було значно цікавіше. Команди продовжували використовувати навісні та прострільні передачі з флангів, після яких відбулись майже всі удари. Рівновага була як за ударами – 2:2, так і за влучанням в площину – 0:0. Біля воріт пивоварів найгостріше було на 21-й хвилині, коли шкіряний після удару суперника рикошетом від захисника вилетів на кутовий.

Хоча пивовари перевершили своїх опонентів за ударами – 3:2, та за влучаннями в площину була рівновага – 2:2. Косівські полянці на 25-й хвилині змогли реалізувати одну зі своїх нагод. Василь Зеленчук замкнув простріл із правого флангу і переправив круглого у ворота – 1:0.

Протягом 30-32 хвилини оболонці могли тричі відзначитись, але бодай зрівняти рахунок їм не вдалось, тому на перерву команди пішли з мінімальною перевагою на користь «Кісви» – 1:0.

Початок 2-го тайму був не надто яскравим. Команди завдали по одному удару. Та в площину влучили тільки пивовари, а навіть більше «оболонці» зрівняли рахунок. На 38-й хвилині Михайло Міклош головою замкнув навісну передачу з лівого флангу.

Середина тайму пройшла за переваги косівських полянців, які перевершили опонентів як за ударами – 3:1, так і за влучаннями в площину воріт – 1:0. На 51-й хвилині полянці ударом зі штрафного влучили під поперечину, та на нього зреагував воротар. На 55-й хвилині дубль міг оформити Міклош.

Кінцівка матчу була рівною. Косівські полянці випередили суперника за ударами – 2:1, та в площину воріт жоден із пострілів не потрапив. Пивовари запам’ятались прострілом на 60-й хвилині з лівого флангу на лінію воротарського майданчика, на який набігало кілька атакувальних гравців. Та першим біля м’яча опинився захисник.

На 68-й хвилині у косівських полянців Василь Зеленчк міг оформити дубль, та сфера після його удару полетіла значно вище поперечини.

Нічийний результат у основний час – 1:1. За регламентом «Зимової першості Закарпаття» 2014 року за такого перебігу пробиваються післяматчеві пенальті. Воротарі «Кісви» та «Оболоні-2» по разу зреагували на точні удари опонентів. Ще один удар бідолашного пивовара оминув рамку воріт, що в підсумку принесло перемогу «Кісві» – 7:6.

Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 727 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: