Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Лото-забава" від "Вільхівців" та "Оболоні"
17:43
"Лото-забава" від "Вільхівців" та "Оболоні"
Про дуже конкурентний двобій між старими знайомими дізнавайтесь далі.

Матч пройшов із перемінним успіхом за майже рівної боротьби. Номінальні господарі віддавали перевагу позиційним атакам, а пивовари – швидким контратакам. Одна з  таких на 5-й хвилині по центру завершилась дальнім ударом низом від Росохи. Пахомов зреагував.

«Вільхівці» відповіли через дванадцять хвилин наступом по центру зі зміщенням вправо, за наслідками якого Лендєл ударом з лету пробив над поперечиною. Ще через дві хвилини атака правим флангом зі зміщенням до центру завершилась передачею Арделяна на Каганця, який підступно пробив низом поруч із дальньою стійкою. Завершення тайму пройшло у боротьбі, тому команди відклали визначення переможця на пізніший термін.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Хіба номінальні господарі додали в активності й кілька разів були близькими, щоб схилити шальки терезів на свою сторону. Так на 39-й хвилині Лукіяник заробив штрафний біля лівого кута карного майданчика й сам обвідним ударом поцілив у ближній кут. Скляра підстрахував Бучок, який відбив м’яч головою. Через шість хвилин Галай віддав вперед по правому флангу на Пилипа, а Ігор прострілив у карну зону. Росоха з лету завершив задум партнера пострілом над поперечиною, отримавши вибух розпачі від фанів із трибун.

Ще гостріше було ще через три хвилини, коли Бенко пройшов лівим флангом, змістився трохи до центру й потужно та влучно пробив. Бучок головою трохи зачепив, що врятувало його команду від голу,бо далі м’яч влучив у поперечину. На 59-й хвилині атака віялом зліва направо за участю Бенка, Каганця та Скрипа завершилась влучним ударом низом від Мирослава. Скляр у падінні забрав.

Останній шанс змінити рахунок через три-чотири хвилини був у хустян. Росоха отримав м’яч по центру й віддав правіше на Галая. Олександр був на хорошій ударній позиції, та пробив у ближній кут та ще й повз стійку, хоча напрошувався постріл у дальню частину брами.

Переможця визначали в серії пенальті. Скрип, Ігор Пилип та Арделян свої спроби реалізували ударами під праву стійку – 2:1. Рацин пробив по центру давши шанс Пахомову, та Юрко тільки зачепив круглого і в розпачі вийняв його з сітки – 2:2. Товт влучив у праву дев’ятку, без шансів для Скляра – 3:2. Росоха за звичкою попередніх спроб влучив у правий кут, та цього разу Пахомов потягнув його удар – 3:2. Лавришин свою спробу реалізував пострілом у правий кут, а от Василь Пилип цілив у лівий кут, та Пахомову в нагоді стала стійка воріт, яка й дозволила його команді дістатись до наступної стадії змагань – 4:2.

У неділю 5-го березня на підопічних Бучка очікує ще важче випробування «Середнє-машиною» з Ужгородщини, де серія одинадцятиметрових також цілком можлива.  
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Юрій Яцкович та  Денис Федяй
Делегат ФФЗ – Олександр Чегіль

 26 лютого, село Іза, стадіон «Колос», +9 градусів, ясно, 450 глядачів

«Вільхівці» – «Оболонь» Хуст – 0:0 (по пенальті – 4:2)
 
«Вільхівці»: Юрій Пахомов, Володимир Товт, Мирослав Скрип, Володимир Кардач (Іван Грубінка, 62), Євген Костик, Юрій Каганець, Павло Кривка (Михайло Бенко, 36), Євген Лукіяник, Артур Русин, Нуцу Арделян, Іван Лендєл (Андрій Лавришин, 53).
Запасні: Ігор Солодовник.
Тренер – Юрій Бучок.

«Оболонь»: Омельян Скляр, Михайло Бучок, Василь Пилип, Микола Росоха, Василь Ізяник, Олександр Галай (Михайло Мікловш, 64), Роман Вовчок, Владислав Хайнас (Михайло Дьордяк, 56), Анатолій Похилюк, Дмитро Петров (Валентин Рацин, 51), Ігор Пилип.
Запасні: Макс Гомеров, Віктор Пальок, Андрій Лабанц, Ярослав Гелеван, Михайло Лемко, Костянтин Синетар.
Тренер – Костянтин Синетар.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1386 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: