Головна » Усі публікації » в Україні » Львів’яни сповна реваншувались у місті над Латорицею
21:30
Львів’яни сповна реваншувались у місті над Латорицею
Про один із найцікавіших футзальних двобоїв ігрового дня дізнавайтесь далі.

Львів’яни сповна реваншувались у місті над Латорицею
Місцеві фани очікували від своїх улюбленців тільки перемоги в черговому матчі чемпіонат України з футзалу серед дитячо-юнацьких команд у Західній конференції вікової категорії 2004-2005 років народження. А якщо врахувати, що попередній очний двобій у Львові завершився на користь закарпатців, то оптимізм буквально заполонив повітря спорткомплексу Мукачівської військової частини. Грали традиційні для цих змагань та екзотичні для нашого крайового уболівальника два тайми по чотирнадцять хвилин.
 
Усі карти та плани на гру місцевим зірочкам сплутав швидкий гол гостей, коли Мельников завершив реактивну контратаку влучним пострілом у правий нижній кут – 1:0. Мукачівці досить довго приходили до тями та все ж в кількох епізодах могли підкоригувати хід поєдинку на свій бік.
 
Свій найнебезпечніший момент вони створили на 9-й хвилині, коли позиційну атаку по центру зі зміщенням вліво влучним ударом із середньої відстані в дальній правий кут завершив Бучок. Яремчук не зміг відбити постріл Віталія, та йому в нагоді стала стійка воріт, від якоїх м’яч зрикошетив у карний майданчик, а далі захисники винесли його подалі.
 
Через дві хвилини на завершенні наступу лівим краєм зі зміщенням до центру партнери вивели на дуже хорошу ударну позицію з середньої відстані Максимця, та Роман пробив поруч із лівою стійкою. На 13-й та 14-й хвилинах з середньої відстані влучно пробивали Бучок та Бушмарін, та на їх постріли зреагував воротар.
 
Другий тайм розпочався з ще більш настирних наступальних дій «Синаю», та опоненти, які вже значно рідше вилітали в контратаки, вистроїли три ряди захисту. Із огляду на це цілком зрозуміло, чому до справжньої небезпеки справа довго не доходила. Запам’яталась хіба 19-та хвилина, коли мукачівці заробили право на стандарт зблизька, та влучний удар Дзямка відчайдушно заблокували кілька гравців «Енергії-Інтера».
 
За мить Бушмарін, на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру, віддав коротко на Вайса, а Олександр влучно пробив зблизька, та під його постріл кинулись два захисники й ліквідували загрозу своїм воротам. Натомість гості ще за мить вирвались у чи не першу контратаку лівим флангом і Гуряинов із 5-ти метрів вколотив м’яч у сітку без шансів для Бучини на відбиття – 2:0.
 
Після другого пропущеного господарі ще важче приходили до тями. Їм вдалось знову загострити ситуацію аж на 24-й хвилині, коли на завершенні наступу по центру Молнар влучив у лівий нижній ближній до себе кут, та Яремчук зреагував. Через хвилину господарі знову прорвались по центру зі зміщенням вліво й Бушмарін дриблінгом змусив опонентів порушити проти себе правила. Сам постраждалий пробив під дальню праву стійку. Воротар гостей у падінні відбив. Та останню можливість збільшити перевагу на 27-й хвилині мала команда з міста Лева, коли Боровий вибігав фактично на воротаря, та в останній момент Вайс, перебуваючи на межі створення фолу останньої надії, таки зміг чисто вибити від нього м’яч з-під ноги й ліквідувати небезпеку.
 
Після гри прокоментувати події на полі для сайту «Lobda.at.ua» погодився тільки представник «Енергії-Інтера» Назар Станкевич: «У першій грі в Львові ми поступились цьому супернику – 1:4, тому ретельно вивчали його сильні та слабкі сторони. У першій грі ми намагались зіграти з ними в пресинг, та суперник нас покарав, тому що в нього дуже швидкі гравці, які можуть обіграти. Вивчивши їх манеру, ми зрозуміли, що в них не виходить грати в позиційну атаку. Можна сказати, що наші гравці сьогодні виконали установку, зважаючи на те, що ми сьогодні приїхали не в оптимальному складі. Зважаючи на цей факт, ми свідомо обрали захисну модель. Нам вдалось зіграти на контратаках і забити перший дуже швидкий гол, який суттєво вплинув на дальший перебіг. Далі ми діяли по рахунку і другий гол став, як на мене, цілком закономірним.
 
Натомість клуб «Синай» так прокоментував поєдинок на своєму сайті в соцмережах: « … Ми зовсім не посипаємо голову попелом. Так ми не вийшли з групи, проте жодна команда з нашої групи не піде з нами грати у відкритий, атакувальний ФУТЗАЛ. Ми показали в кожній грі: тотальний контроль м'яча, повну ігрову та територіальну перевагу. Проте в нас бракує досвіду. Були і причини, які від нас не залежали. Ні одна команда не могла "возити" "Синай". Є над чим працювати. Ми чітко бачимо над чим ...»

 
Арбітри – Сергій Українець та Вадим Шварц
 
4 березня, місто Мукачево, Спортивний манеж «128-ї Гірсько-Піхотної Механізованої бригади», 50 глядачів
 
ФШ «Синай» Мукачево – «Енергія-Інтер» Львів – 0:2 (0:1)
 
Голи: Мельников, 2, Гуряинов, 27.
 
«Синай»: Владислав Бучина, Арсеній Орос, Олександр Бушмарін, Віталій Бучок, Артур Мушак, Олександр Лендєл, Олександр Вайс, Андрій Молнар, Роман Катана, Станіслав Дзямко.
Тренер – Олександр Прожегач.
 
«Енергія-Інтер»: Юрій Яремчук, Богдан Горбель, Єгор Мельников, Мартін Гуряинов, Роман Максимець, Назар Довганчук, Андрій Боровий, Дмитро Павченко.
Тренери – Юрій Шукатка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1350 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: