Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » ФК "Львів" віддав ще одного бразильця в "Минай"
15:06
ФК "Львів" віддав ще одного бразильця в "Минай"
Ще один бразилець пройшов за маршрутом ФК "Львів" - "Локомотив" Кошіце - "Минай".

ФК
Новим гравцем ФК «Минай» став ще один бразилець Енріке Араужо. Закарпатський клуб взяв в оренду цього гравця з прем’єр-ліговського ФК «Львів». Відповідну угоду новий гравець підписав цього тижня.
 
Повне ім’я нового «минайця» - Енріке Араужо де Олівейра. Народився в Сан-Жозе-ді-Жакуїпі (штат Баїя). 20-річний футболіст, амплуа якого нападник – вихованець відомого клубу «Флуміненсе», за юнацьку та молодіжні команди якого виступав до 2017 року.
 
А 2 вересня 2018-го року бразилець відправився в Україну, де підписав контракт з ФК «Львів». Араужо грав переважно за молодіжну команду «левів», де отримував регулярну ігрову практику. А 20 жовтня 2018 року на 49-й хвилині переможного (2:0) домашнього поєдинку 12-о туру молодіжного чемпіонату України проти київського «Арсеналу» відзначився дебютним голом за львівську команду.
 
А вже через тиждень, 28 жовтня, головний наставник клубу Юрій Бакалов дав можливість Енріке проявити себе у Премєр-лізі – у матчі «Львова» проти київського «Динамо», який львів’яни перемогли з рахунком 1:0.
 
Загалом, за ФК «Львів» Араужо провів 6 ігор, де відзначився одним голом – у Кубку України, коли його команда грала з «Гірником».
 
В березні цього року бразилець перейшов в оренду в словацький «Локомотив» (Кошице). Тепер – він гравець нашої команди. Не виключено, що він допоможе нашому клубу вже в матчі з одеським «Чорноморцем» завтра, 10 серпня.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 719 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: