Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Львів" перемагає на "Авангарді"
21:48
"Львів" перемагає на "Авангарді"
Минайці не змогли стримати прудкого бразильського форварда львів'ян.

Те, чого остерігався Василь Кобін перед грою, справдилося – «Львів» був гострий з контратак і саме з них забив. При чому, двічі. Як зазначив після матчу головний наставник, про небезпеку контратак він говорив з гравцями, пояснював, але цього виявилося недостатньо. «Львову» вистачило для перемоги двох моментів. Наша команда володіла м’ячом, створила з десяток моментів, але забила лише раз. У підсумку – поразка.

Варто зазначити, що у складі нашої команди вийшло відразу три новачки -  Карась, Петрусенко та, звісно, Мілевський, виходу якого очікувала ледь не вся футбольна Україна. Дебютував і Малепе, але не у старті, а на новій позиції – він закривав праву бровку. А загалом команда з перших хвилин діяла за схемою в 2 центрбеки (Матіч та Карась), 2 латералі (Книш та Малепе), насичений центр (Шпак, Петрусенко, Сніжко) та атакуюче тріо (Нурієв, Кожанов, Мілевський)

Початок матчу був невдалий – у нашій грі відчувалася нервозність, а «Львів» зумів це використати. Півзахисники гостей встигли побачити прорив Тавареша, закинули м’яча за спини нашим захисникам і бразилець втік у контратаку – 0:1.

Початок був неприємний, але наша команда справилася з емоціями та заволоділа м’ячом та самою грою. Це почало приносити результат десь в середині першого тайму. Якщо раніше всі атаки закінчувалися на підходах в штрафну «Львова», то тепер нарешті з’явилася гострота.

Спочатку Карась після кутового добивав м’яч, але його заблокували. За мить вже Книш виграв підбір біля штрафної, пробив, але у штангу.

Загрожували і після стандартів. Біля карного майданчика Нурієв пробивав штрафний, але голкіпер був готовий та відбив удар. Через 5 хвилин був момент з кутового – Кожанов подав на ближню штангу, Карась головою м’яча підняв вище, але продовження не було, бо м’яч вдарився у поперечину.

Не використовуємо ми, забивають «львівяни». Так і сталося. І знову з контратаки. Знову недогледіли Тавареша, знову він втікає у контратаку і робить дубль.

«Минайці» відразу могли скоротити рахунок, але ні Нурієв, ні Кожанов з вигідних позицій не забили.

Другий тайм розпочався для нас позитивно.  З лівого флангу пройшла атака і Шиндер, який вийшов на заміну, вдало добив м’яча – 1:2.

Звісно, це додало настрою та агресії нашій команді. І атаки посипалися. На жаль, без результату. Мав нагоду забити то Кожанов, то Нурієв, то Шиндер, то Карась, але м’яч вперто не хотів лізти у ворота.

При чому, у своїх воріт ми не дозволяли нічого і «Львів» рідко переходив чужу половину поля.  Не пропускали ми більше контратак, але у завершальній стадії наших атак не вистачило останнього удару. Тому у підсумку прикра поразка.

Поразка, яка має зробити нас сильнішими – друге коло тільки почалося і попереду ще багато важливих ігор.

Наступний тур наша команда зіграє на виїзді з «Олександрією».

 
«Минай» - «Львів»  1:2

Голи: Тавареш, 13 (0:1), Тавареш, 45 (0:2), Шиндер, 47 (1:2)

«Минай»:  Каніболоцький, Карась (Маємбе), Матіч, Петрусенко (Хахльов), Книш, Малепе, Шпак (Шиндер), Нурієв, Сніжко, Кожанов (Ахмедзаде), Мілевський  (Угочукву)

«Львів»:  Костик, Якімець, Міхобі, Махмутович, Ременяк (Грисьо), Сабіно, Брікнер (Довгий), Ернест, Тавареш (Семенів), Рожеріо, Ренан (Нич)
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 334 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Гра вобще фінгня, нарбали другосортних гравців, вся зарплата на Мілю, який просто як пам'ятник, бей бегі, навес, а там, як получиться, висновок? - останнє місце в таблиці..... Якщо не від мертвого Львова вигравати, так від кого????? По ходу треба в церкву - правда Міша?????

الاسم *:
Email *:
كود *: