Головна » Усі публікації » в Україні » Львівяни роблять камбек і йдуть далі (ФОТО)
20:12
Львівяни роблять камбек і йдуть далі (ФОТО)
Два голи з роздягальні у ворота закарпатців припиняють їх виступи у Кубку регіонів ФФУ.

Львівяни роблять камбек і йдуть далі (ФОТО) Через травми участь у цій грі не змогли прийняти свалявці Мирон Гулович та Василь Попович. Наша збірна вийшла у такому складі: у воротах Бучок, у захисті справа наліво Ломага, Русин, Микуляк і Кохан. В опорній зоні Каганець та Браєр, трохи вище Бандурович. Зліва у півзахисті Мешко, справа – Луця, і на вістрі Мудра. Протягом матчу деякі гравці мінялись позиціями.

Зі стартовим свистком гості більш активно йшли вперед і вже на третій хвилині створили небезпеку біля воріт Бучка. Після подачі з штрафного з лівого краю Танечник пробивав головою з чотирьох метрів, але якимось дивом не влучив у рамку. Вже на десятій хвилині львівяни сконструювали атаку правим флангом, Леськів пройшов Микуляка і прострілив у штрафну. Каганець не вдало виніс м’яч, Цюпка підібрав, але був зупинений у карній зоні недозволеним прийомом. Михальчук з одинадцятиметрової позначки влучив у перекладину.

Вже за п’ять хвилин після стандарту біля інших воріт Русина поштовхом у спину збивають у штрафній. Мешко чітко реалізовує пенальті. 1:0.

Підопічні Брунця діяли на полі більш впевнено, але крім навісних передач нічим не запам’ятались у першому таймі. Закарпатці на 25-ій хвилині організували швидкий перехід в атаку, Мудра отримав шкіряного на правому фланзі, накрутив захисника і прострілив у штрафну. Браєр на ближній стійці трохи підкорегував політ, а самотній Мешко на дальньому куті штрафної з десяти метрів увігнав м’яч у сітку воріт суперника. 2:0.

Закарпатська збірна показувала надзвичайно високу ефективність. До завершення першої половини гри Мудра вимагав ще один пенальті, коли на вході у штрафну його зачепили. Так само біля воріт господарів Ломага жорстко зупинив нападника.

На старті другого тайму Брунець випустив форварда Зубара, який одразу ж дав результат. Фостаковський подав зі штрафного, а Зубар замкнув з двох метрів. 2:1.

Ще за мить після подачі з кута поля Зубар на дальній стійці пробиває під стійку та Бучок в останній момент змістився і відбив ногами. Закарпатці явно не очікували такого тиску.

На 54-ій хвилині ще одна атака львів’ян, подача з лівого краю, Зубар віддає правіше на вільного Леськіва, й Ігор розстрілює Бучка з восьми метрів. 2:2.

Захисна лінія господарів не завжди встигала за швидкими переміщеннями нападників гостей. Гра в нападі підопічних Кондрі взагалі розладилась. В центрі поля явно бракувало Браєра, який покинув поле після першого тайму.

Найактивнішими у Львівської збірної були Фостаковський, Юськевич та Зубар, які часто виправдано брали гру на себе. Саме вони й були ближчими до голу. Цюпка гостро пробивав з 20 метрів, але мимо. Зубар обіграв захисника і цілив в дальній кут з 10 метрів, але повз ворота.

Єдиним гострим моментом у нашої команди можна назвати удар Луці на техніку з 18 метрів, але Чачунь забрав шкіряного.

Закарпатці покидають Кубок регіонів ФФУ, не зумівши втримати переможний результат. Футболісти Львівської області показали хорошу гру, повністю перегравши суперника у другому таймі.  


Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Асистенти – Богдан Морозюк  (Івано-Франківськ), Мілош Петріч (Чернівці)
4-й арбітр – Назар Дьордь
Делегат матчу – Ігор Каліта (Чернівці)
 
с. Поляна, глядачів 150
 
Закарпатська обл. – Львівська обл. 2:2

Голи: Мешко, 15 (з пен.), 25 – Зубар, 47, Леськів, 54.

Закарпаття: Ярослав Бучок, Віктор Микуляк (Ігор Тимкович, 62), Артур Русин, Андрій Ломага, Юрій Кохан (Микола Татинець, 56), Олександр Браєр (Артур Вайда, 46), Юрій Каганець, Юрій Мешко, Іван Бандурович, Василь Луця (Олексій Остафійчук, 81), Мирослав Мудра.
Запасні: Євген Шутак.
Тренер – Михайло Кондря.

Львівщина: Роман Чачунь (Андрій Жук, 90), Микола Буй, Руслан Грицик (Іван Ковалик, 86), Ігор Леськів (Олег Мізеоник, 79), Ростислав Михальчук, Олег Підлесецький (Святослав Зубар, 46), Андрій Сухій, Роман Танечник (Роман Бойко, 82), Богдан Фостаковський, Назар Цюпка, Іван Юськевич.
Запасні: Володимир Заваляк.
Тренер – Руслан Брунець.  

Попередження: Бандурович, 35, Вайда, 68, Остафійчук, 82 – Мізерник, 88.

На 10 хвилині Михальчук (Л.) не реалізував пенальті (поперечина)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1993 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: