Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Майстер клас від УФК "Дніпропетровськ"
23:47
Майстер клас від УФК "Дніпропетровськ"
У Середньому проходив один із вирішальних матчів у Групі А між «СДЮСШОР-99» Ужгород та УФК «Дніпропетровськ».

У Середньому проходив один із вирішальних матчів у Групі А між «СДЮСШОР-99» Ужгород та УФК «Дніпропетровськ».

У Середньому проходив один із вирішальних матчів у Групі А між «СДЮСШОР-99» Ужгород та УФК «Дніпропетровськ». Щоб боротися у наступній стадії за нагороди вищого ґатунку, їм також треба було чекати осічки київської «ДЮСШ-15».

Та на ділі конкурентної боротьби в цьому матчі глядачі не побачили. Ще до матчу команда ужгородців не дорахувалася двох гравців основи, а по ходу матчу через травми втратила ще двох. Один з них воротар Марко, який зазнав неприємне пошкодження ще у вчорашньому матчі з Говерлою, тож після першого тайму він відчувши дискомфорт попросив заміну.

Підопічні Івана Ковача не змогли нічого протиставити індивідуально сильнішим опонентам з Дніпропетровська. Господарі поля змогли протриматися лише перші десять хвилин, а далі захист почав помилятися, чим дніпряни вміло скористалися, провівши швидкі два голи.

До кінця першого тайму гості вели гру і мали шанси збільшити розрив у рахунку, але спроби були невдалі і вони відклали цю справу на другу половину зустрічі.

Вже на п’ятій хвилині другого тайму рахунок стає 3:0. У сдюшорівців не виходило створити ніякого конструктиву у грі та й було забагато браку. Цим неодмінно користувався суперник: з інтервалом в кожні сім хвилин Дніпро відзначався результативною атакою.

Фінальний свисток арбітра зафіксував непристойний рахунок 0:7 на користь УФК «Дніпропетровськ», який значно покращив свою гольову статистику.


«СДЮСШОР-99» Ужгород - УФК «Дніпропетровськ» 0:7


Більше фото Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Михайло Шовш

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 772 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: