Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Майстер погромів навідав Заріччя
22:16
Майстер погромів навідав Заріччя
Краща команда Західної зони здобуває третю підряд перемогу з великим рахунком.

Майстер погромів навідав Заріччя "Заріччя" на домашньому полі приймало лідера чемпіонату гостей з Мукачівщини футбольний клуб "Колос" Іванівці. Матч пройшов за заповненого стадіону глядачами, адже гра була важливою для обох команд. Заріччя посідало 4 місце з 4 очками, Іванівці ж перше місце з 6 очками. 

Першими почали юнаки. Початок матчу пройшов за атак "Колосу", що закінчились голом у ворота господарів. В середині тайму влучним ударом ворота гостей відзначився гравець Заріччя Томич Михайло. Команда мукачівських юнаків виконувала небезпечний штрафний на самій лінії штрафного майданчику, м’яч влучив в стінку і відразу ж контратаку господарів реалізував Фущич Василь - 2:1.

Вольова перемога у першому таймі зарічан перетворилася в мотивацію для гравців Іванівців і вже на початку другого тайму капітан гостей зрівняв рахунок з пенальті. 

"Колос" грає в атакуючий футбол і це призводить до третього забитого гола в ворота Кузьми Юрія. Юнаки "Заріччя" атакуючи змушують фолити в близості від воріт і Томич Михайло отримує червону картку за те, що не зміг стримати емоції з цього приводу. Суддя призначив штрафний удар в сторону воріт Іванівців і ювелірним ударом Зан Віктор закидує "круглого" за комірець голкіперу гостей - 3:3. 

 У зарічан була надія здобути перше очко в цьому сезоні, але не сталося, як гадалося. Вихід один на один з воротарем капітана Іванівців – 3:4.  


Непогода зустріла дорослі команди. За несильного дощу арбітр Дьордь Назар з Ужгороду дав свисток розпочавши гру. Чи не в першій атаці Караслай влучає в стійку воріт суперника. Потім небезпечний удар здійснив Юрій Булеза.

Один з найяскравіших гравців минулої гри Василь Зан бере гру на себе і заробляє стандарт близько від воріт. До м’яча підходить новий гравець "Заріччя" Богдан Ільков з Міжгір’я, який ще в минулій грі виступав за іршавську Бужору у вищій лізі і відзначився голом у ворота Вільхівців. Та його дебют важко назвати вдалим, тому що зі стандарту він не поцілив у ворота, а потім віддав не точну передачу , яку перехопили "колосівці" і на 14-ій хвилині розмочили рахунок точним ударом Михайла Ковача – 0:1.

Трохи згодом прохід Лозинця зупиняють підкатом у штрафній господарів, Дьордь Назар сигналізував, що гра була чистою і це обурило весь тренерський штаб гостей.

Контратака іршавців закінчується ударом з штрафного господарів від Ількова, але Нагорнюк переводить м’яч на кутовий. Та після стандарту гості розігнали свою атаку, яка завершується другим голом у виконанні Ільницького – 0:2. 

На 37-ій хвилині матчу осічка захисника зарічан дає змогу забити третій гол Лозинцю. Три сухі голи в роздягальню "дарують" гості. В одному з епізодів Караслай з навісу Василя Зана не влучає у ворота "Колосу" . 

 Дякулич, тренер "Заріччя", проводить дві заміни у перерві: виходить атакуючий Савич Антон замість гравця півзахисту Караслая Сергія, через травму не зміг продовжити гру Томич Михайло, якого змінює Томич Володимир. 
Через декілька хвилин після початку матчу рефері призначає пенальті у ворота Пунька, який реалізовує капітан гостей Михайло Калій – 0:4. 

П’ятий м’яч потрапляє у ворота зарічан на 71-ій хвилині матчу - забиває 16-річний Валентин Напуда – 0:5. 

Здавалося б ганебної поразка вдома не уникнути, але зарічани спромоглися провести гол престижу - під завершення матчу Василь Зан заробляє пенальті у ворота гостей, який в стилі Мілевського, а саме "паненкою", реалізовує Юрій Булеза - 1:5. 

Заріччя втрачає вдома очки і наступної неділі їде в гості до Нижнього Коропця. "Колос" в свою чергу продовжує лідирувати і прийматиме "Невицький Замок" .


ФК «Заріччя» – ФК «Колос» (Іванівці) – 1:5

Голи: Булеза, 77 (пен.) –Ковач, 14; Ільницький, 33; Лозинець, 37; Калій, 54 (пен.); Напуда, 71.

Заріччя: Пунько Богдан, Максим Руслан, Боднар Ярослав, Ільков Ярослав, Томич Михайло , Булеза Юрій, Зан Віктор, Зан Василь, Симканич Василь, Кепич Іван, Караслай Сергій.

Колос: Нагорняк Юрій, Калій Михайло, Савчинець Віктор, Гичка Сергій, Клочанка Сергій, Ільницький Мирослав, Стець Юрій, Ковач Михайло, Кривка Василь , Пінджоля Олександр, Лозинець Михайло. 

Попередження: Максим, 31; Копичч, 54; Караслай, 61; Боднар, 80 –Гичка, 7; Ільницький, 53.

Микола Маргіта для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 961 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: