Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Максим Коваль переходить в "Говерлу"
23:40
Максим Коваль переходить в "Говерлу"
Воротар київського "Динамо" Максим Коваль вже відправився в Ужгород

Воротар київського "Динамо" Максим Коваль вже відправився в Ужгород.

Деталі операції між "Динамо" і "Говерлою" прокоментував генеральний директор ужгородського клубу Іван Шіц:

- Між клубами є домовленість, що Максим Коваль гратиме в "Говерлі" на правах оренди до кінця першої частини чемпіонату. Але до офіційної розмови з самим гравцем ми поки не приступали.

Сьогодні Максим повинен прилетіти в Ужгород, а вже завтра в присутності президента, головного тренера і безпосередньо самого гравця ми обговоримо всі нюанси нашої майбутньої співпраці.

Зі свого боку київське "Динамо" вже навіть надіслало нам трансферний сертифікат гравця. Якщо завтра всі залишаться задоволені після переговорів, думаю, із заявкою Коваля у складі "Говерли" ніяких затримок не виникне, - зазначив генеральний директор "Говерли".

Нагадаємо, після повернення Олександра Рибки в київський клуб Коваль став фактично третім воротарем команди. У нинішньому сезоні 21-річний воротар грав виключно за молодіжний склад "Динамо". Минулого сезону, в якому Максим і втратив місце в складі першої команди, кіпер зіграв 13 матчів в Прем'єр-лізі.

Відзначимо, що «Говерла» вже уклала орендні угоди з динамівцями Сергієм Люлькою, Віталійсом Ягодінскісом і Мирославом Бонем, причому останній - воротар.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 757 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: