Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Мала Добронь робить камбек у Нижньому Солотвині (ФОТО)
22:57
Мала Добронь робить камбек у Нижньому Солотвині (ФОТО)
У матчі Першої ліги чемпіонату Ужгородщини вболівальники під акомпанемент дощу побачили зливу голів.

Мала Добронь робить камбек у Нижньому Солотвині (ФОТО)
У турнірній таблиці між цими суперниками досить велика відстань в одинадцять очок, проте господарі нівелювали цю різницю великим бажанням порадувати своїх вболівальників, до того ж саме в цей день Нижнє Солотвино святкувало свою 613 річницю.
 
Вже досить швидко Деренівка повела в рахунку – це нападник Жемондов скористався непорозумінням між захисником і воротарем малодобронців, випередив воротаря на виході і закотив м’яч вже у пусті ворота – 1:0.

З часом гості почали частіше тривожити кіпера Деренівки. На 11-ій хвилині Вароді завдав удару з 19 метрів струсонувши поперечку. На 22-ій хвилині Медвідь пробив з 17 метрів з відскоком, воротар забирає. За декілька хвилин знову Медвідь прицільно стріляє з 24 метрів, Буглина у стрибку відбиває. Був ще момент у Вароді, коли йому дали пробити з 15 метрів та воротар знову на висоті.
 
Та вже на старті другого тайму доброньці забили чи не в першій атаці. Після подачі зі стандарту Арош розстріляв ворота з 7 метрів – 1:1.
 
За п’ять хвилин Медвідь мав змогу прийняти передачу у чужій штрафній і завдати прицільного удару в дальній кут – 1:2.
 
По ходу другого тайму солотвинці через травму втратили центрального захисника Івана Лукача, що не могло не позначитись на дії захисту. На 57-ій хвилині Дмитрієв пробив з 18 метрів, але м’яч пройшов біля стійки. На 65-ій хвилині Арош створив шедевр, закрутивши м’яч з кутового прямо у ворота – 1:3.
 
Атакам Деренівки бракувало логічного завершення, тобто ударів по воротам. На 67-ій хвилині Фаркаш віддав на Батку у штрафну, Жолт б’є з 12 метрів та Буглина парирує. Та ближче до завершення поєдинку Батка все ж відзначився голом. Розхитавши у карній зоні захисника він сильно пробив з 7 метрів – 1:4.
 
Мала Добронь у другому таймі здійснила своєрідний камбек, чим зіпсувала святкування Дня села нижньосолотвинцям.
 
 
Арбітр – Федір Дувалко
Асистенти – Петро Милян,
 
ФК «Деренівка» Нижнє Солотвино – ФК «М. Добронь» 1:4
 
Голи: Жемондов, 8 – Арош, 47, 65, Медвідь, 52, Батка, 88.
 
Деренівка: Василь Буглина, Іван Лукач, Олександр Хмельницький, Сергій Бігарь, Володимир Кул, Євген Дмитрієв, Іван Кость, Анатолій Жемондов, Іван Вийгеш, Костянтин Мишко, Руслан Чулей.
На заміну виходили: Микола Толеба, Валентин Симчище, Іван Гогерчак, Юрій Лекк.
Тренер – С. Матіцо.
 
М. Добронь: Василь Надь, Сергій Ковач, Олександр Балінт, Федір Пінте, Набор Донч, Олександр Форкош, Аттіла Вароді, Чоба Чучня, Янош Мейсар, Габор Медвідь, Ференц Арош.
На заміну виходили: Жолт Батка, Габор Фаркаш, Чобо Бара, Йосип Молнар, Золтан Салі, Нандор Дьерке.
Тренер – В. Надь.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 907 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: