Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Малинськ" завдає нищівної поразки ужгородцям (ФОТО)
21:19
"Малинськ" завдає нищівної поразки ужгородцям (ФОТО)
Ужгородська команда зазнала поки найбільшої поразки у аматорському чемпіонаті України.

Аналізуючи стартовий склад господарів одразу було помітна відсутність двох гравців основи – Грицкевича та Кеменя, які посеред тижня вдало відіграли з Бужорою. Натомість зі старту розпочав гру герой минулого поєдинку Вадим Ференцик, який і в цьому матчі був одним із кращих на полі у склад своєї команди.

Малинськ з перших секунд змусив помилятися захист суперника і лише самовіддана гра Славіка на виходах не дозволила їм забити ще у першу десятихвилинку. Та далі гості видали результативні вісім хвилин, які стали вирішальними у цій зустрічі. На 17-ій хвилині височезний форвард Малинська Корольчук відгукнувся на подачу з кутового – 0:1.

На 23-ій хвилині ще один стандарт: Лойко подав штрафний, Воробей пішов на м’яч проте лише підправив круглого у дальній кут, дезорієнтувавши воротаря – 0:2.

За декілька хвилин Гергелюк віддав передачу через центральну зону вперед на Корольчука, який увійшов у штрафну і пробив з-під Селещука у дальній кут – 0:3.

Наставник ужгородців відразу відреагував на гру своєї команди замінами. Лише ближче до завершення тайму господарі створили декілька моментів. Ференцик завдав справа удару, але вище. На 37-ій хвилині Ференцик справа віддає на Дудаша, який одразу пробив з 14 метрів, але також над воротами. За дві хвилини знову Ференцик протягнув м’яч до штрафної, змістившись справа у центр і викотив під удар Машталіру, та удар лівою у Сергія не вийшов точним.

Вже перед самою перервою Буксар ціною травми перервав небезпечну атаку суперника, в ході якої отримав удар у голову і не зміг продовжити гру.

У другому таймі гості намагались притримати м’яч і вже рідше турбували Славіка. Проте на старті створили хорошу нагоду забити. Онищук справа вивів Корольчука до воріт та нападник з 7 метрів пробив не точно. На 55-ій хвилині активний Ференцик з правого флангу виконав подачу на дальню стійку, де Ковач у боротьбі з Корнійчуком переправляє м’яч у дальній кут – 1:3.

Це трохи додало впевненості ужгородцям і на куражі вони створили ще декілька моментів. Дудаш проривався до воріт з лівого краю, проте вийшовши до воріт не влучив у ближній кут. Далі Ковач завдав пострілу з 22 метрів, але біля стійки.

На 68-ій хвилині Селещук не встояв на ногах і не зміг вибити м’яч при атаці суперника, Гайдучик з лівого флангу прострілив у центр, де Корольчук оформлює хет-трик – 1:4.

За десять хвилин Малинськ знову проводить атаку лівим краєм – Кірях на швидкості пройшов до штрафної, віддав на Гайдучика, а той далі асистує Скоцького, який розстрілює ворота з 10 метрів – 1:5.

Більш досвідчена команда з Малинська заробляє доволі легкі три очки в Ужгороді, змусивши підопічних Баб’яка відчути себе у «шкурі» іршавців.


ФК «Ужгород» - ФК «Малинськ» 1:5

Голи: Ковач, 55 – Корольчук, 17, 25, 68, Воробей, 23, Скоцький, 78.

Ужгород: Юрій Славік, Володимир Дуран (Іван Ільчук, 83), Вадим Селещук, Вячеслав Пінковський (Василь Бонтей, 39), Степан Буксар (Станіслав Чепа, 43), Андрій Лазар, Антон Предчук (Микита Гальчак, 32), Сергій Машталір, Іван Ковач, Вадим Ференцик, Михайло Дудаш (Владислав Яковлєв, 83).
Тренер – Мирослав Баб’як.

Малинськ: Юрій Балаушко, Олександр Гергелюк, Роман Воробей, Дмитро Луцюк, Василь Лойко, Роман Савицький, Дмитро Проневич, Анатолій Онищук, Віталій Брикса, Дмитро Єременко, Артем Корольчук.
Запасні: Олександр Шепель, Ярослав Корнійчук, Олександр Мицко, Микола Гайдучик, Василь Штандер, Віктор Кірях, Богдан Скоцький.
Тренер – Богдан Самардак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1083 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Унгвар  
0
шось слабенько пацани. Вроді так мощно готувалися до гри, даже тур на область з Поляною пропустили, а так бездарно попали команді, яка поруч в турнірці! Як то кажуть "не хочеш ка-ка - не мучай попу!". Ваш рівень область, на жаль.

3 Fan  
0
Це була не гра, а просто позор, вийшли перепугалі якісь, коліна тремтять, тренеру Ужгорода піна на роті від істерики, ні гри, ні тактики, взагалі нічого не показали! Треба було ще на ігру із Іршавою не вийти, аби ще більше відпочити, а то і в Поляну не поїхали і тут насмішили всіх на стадіоні. Хоча якшо реально дивити то Ужгороду на даний час до другої ліги, як до космосу! Видко що рішення про заявку на аматори та плани на 2 лігу -то не що інше, політичний хід, реклама Андріїва перед виборами.

2 Саня Ракошино  
0
Іншим разом їдьте та грайте по області, а то сміх визиваєте у людей.Доготувалися

1 Сольва  
0
Но, як кажуть в приказці "Бог палицею не б'є!", в суботу в Поляні чекали на Ужгород, а ще більше на Буксара, який зламав Павличу щелепу, але ужгородці чи то труханули (скоріше за все), чи то вирішили відпочити (це офіційна версія) і не приїхали в Поляну. В Поляні не дуже сумували з цього приводу (як не як + 3 очка), але шкода було, що Буксара не буде, однак сьогодні до нього вернувся бумран першого кола, але то таке - хай виздоравлює. По грі, то видно було, що Ужгород, не приїхавши в Поляну, гарно відпочив, підготувався до гри, і виглядав свіжо аж цілих 15 хвилин, а дальше на полі була одна команда - МАЛИНСЬК, яка показала майстер-клас Баб'яку і Ко:)

الاسم *:
Email *:
كود *: