Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Медея" Оріховиця тріумфує у Зимовій першості Ужгородщини (ФОТО)
16:44
"Медея" Оріховиця тріумфує у Зимовій першості Ужгородщини (ФОТО)
Команда з Оріховиці у фінальному матчі здобула беззаперечну перемогу.

У неділю, 25 березня, на штучному полі ГСК Камелот відбулись завершальні ігри Зимової першості Ужгородського району. Першими на поле вийшли команди, які боролися за бронзові нагороди – «Зірка» Лінці та «Лідер» Сторожниця. Цей поєдинок проходив у рівній боротьбі за невеликої переваги у створених моментах лінцівських футболістів, саме вони і вели у рахунку після першого тайму завдяки голам Ярослава Рущака та Василя Олашинця 2:1.

У другій половині зустрічі Сторожниця зуміла зрівняти рахунок на 61-ій хвилині, після подачі Сидоренка капітан Лідера вдало пробив головою. Та не довго протримався нічийний рахунок, вже за три хвилини Василь Рущак результативно вистрілив з 13 метрів справа – 3:2. Підопічні Олександра Пеци змарнували ще декілька нагод, тримаючи інтригу до самого завершення матчу, і лише на 90-ій хвилині Василь Олашинець ефектним ударом з правого краю встановив кінцевий рахунок – 4:2.
 
Далі слідував фінальний поєдинок між ФК «Камелот» Кам’яниця та «Медея» Оріховиця. Та в цьому матчі дуже швидко інтрига зійшла нанівець. Медея за стартові десять хвилин довела рахунок до крупного. На 7-ій хвилині Іван Ковач зі штрафного з 20 метрів кладе м’яч точно в кут – 0:1.
 
На 10-ій хвилині Сергій Назаренко подає кутовий на ближню стійку, де Андрій Бокотей переправляє шкіряного у ворота – 0:2.
 
На 11-ій хвилині Ковач віддає діагональ у штрафну на Мусу Айобамі, який з гострого кута забиває третій м’яч у ворота господарів – 0:3.
 
Команда Мегели відповіла двома ударами Мартинича, один з яких забрав воротар, інший встигли заблокувати захисники. Ще одного разу камелотець Хасан Усман пробив з 12 метрів, воротар перевів у стійку. На 38-ій хвилині гравці Кам’яниці втратили м’яч в центрі і отримали одразу швидку атаку на свої ворота, Муса Айобамі виходить сам на сам і оформлює дубль – 0:4.
 
За хвилину до перерви Мартинич відгукнувся на подачі з флангу і пробив головою, але Галаговець у стрибку рятує свої ворота від вірного голу.
 
З початком другого тайму господарі продовжували йти вперед і вже на старті заробили право на пенальті. Після подачі справа воротар Медеї не зовсім вдало грає на виході, Мартинич підхоплює м’яч і його одразу збиває Василь Зубанич. Та удар Алі Джібріла з позначки голкіпер відбив.
 
Медея свідомо віддала м’яч супернику, ловлячи його на контратаках. На 73-ій хвилині свіжий Кіштулинець завдав точного удару з 20 метрів – 0:5.
 
На 77-ій хвилині Ковач асистує Мунтарі, який з лівого краю пробиває Жученка – 0:6.
 
На 83-ій хвилині Кіштулинець прострілив справа, а Обдирко замкнув на дальній стійці – 0:7.
 
Обидві команди мали достатньо моментів, щоб забити та більше рахунок не змінився. Одразу ж за цим слідувала урочиста церемонія нагородження, ведучим якої був Степан Селменський. Спершу нагородили грамотами арбітрів матчу – Петра Міляна, Івана Бучка та Олександра Сатмарі.
 
Наступними отримали відзнаки керівники команд «Зірка» Лінці Олександр Пеца, «Камелот» Кам’яниця Роман Мегела, «Медея» Оріховиця Олександр Комар, Ярослав Гринчук.
 
Приз кращого гравця фіналу отримав Іван Ковач («Медея»), а кращим бомбардиром став Олег Мартинич («Камелот»).
 
І насамкінець голова Федерації футболу Ужгородщини Іван Ковач та його заступник Василь Хмельницький нагородили команди кубками та медалями.

 
Фінал
 
ФК «Камелот» Кам’яниця - ФК «Медея» Оріховиця 0:7
 
Голи: Ковач, 7, Бокотей, 10, Айобамі, 11, 38, Кіштулинець, 73, Мунтарі, 77, Обдирко, 83.
 
Камелот: Борис Жученко, Віталій Ковальчук, Юрій Ряшко, Олег Мартинич, Іван Диковець, Анас Халілу, Алі Джібріл, Хасан Усман, Володимир Нанинець, Віталій Ганич, Тигран Григорян.
На заміну виходили: Василь Блага, Олександр Опанник, Михайло Пастеляк, Владислав Калинич, Петро Ганич, Анатолій Мельник.
Тренер - О. Леспух.
 
Медея: Юрій Галаговець, Роман Плиска, Майкл Чукума, Василь Зубанич, Тарас Плиска, Євген Обдирко, Іван Ковач, Саід Мунтарі, Андрій Бокотей, Сергій Назаренко, Муса Айобамі.
На заміну виходили: Олександр Кіштулинець, Михайло Чаварга.
Тренер – В. Гринчук, О. Комар.


Матч за третє місце

ФК "Зірка" Лінці - ФК "Лідер" Сторожниця 4:2
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1445 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: