Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Медея" у спарингу дала бій "Ужгороду"
22:18
"Медея" у спарингу дала бій "Ужгороду"
У товариській зустрічі зійшлися аутсайдер Першої ліги України та середняк Вищої ліги області.

В обох команд стартові склади були наближені до основи. В Ужгорода в центрі захисту розпочав новачок клубу (у другому таймі він грав у центрі півзахисту).

Команди розпочали зустріч вкрай активно і не забарились з голами. Спочатку Гайдучик реалізував свій момент на 14-ій хвилині - 1:0.

Та Медея не відсиджувалась в обороні, активно грала у відборі у центрі поля і створювала багато моментів. Через чотири хвилини рахунок став рівним, коли Соскида залишив позаду себе Кобеляша і переграв Готру після виходу один в один - 1:1.

Через сім хвилин підопічні Пінковського забила вдруге: Козуб завдяки вдалому дриблінгу увійшов у штрафну і відкотив на забійну позицію Соскиді, удар якого з 10 метрів парирує воротар, а добивання Козуба хоч і було влучним, проте лайнсмен фіксує офсайд. Ще одну хорошу нагоду забити мав Капустей після подачі з кутового, але голкіпер відбив.

У перерві наставники обох команд змінили близько півскладу. Серед дебютантів у Медеї був ще один екс-гравець Минаю Євген Мирончук, який вийшов на звичній для себе позиції у центрі поля.

У другому таймі Медеї вже бракувало мобільності в середині поля, ужгородці отримали певну територіальну перевагу і вже частіше навідувались до володінь Калая. В одному з епізодів забив Хомченко, але з положення поза грою. Забити переможний м'яч, після декількох невдалих спроб, підопічні Блавацького змогли лише на 77-ій хвилині, коли зелено-білі втратили м'яч біля своєї штрафної, Ференцик прострілив на Гайдучика і той оформив дубль - 1:2.

Медея також мала декілька можливостей для голу: після гри на виході воротаря Ющишина за межами штрафної Ковтан підбирає м'яч і пробує поцілити у пусту рамку з близько сорока метрів, але трохи не влучив. Під завершення поєдинку 17-річний Бутрик після стандарту грає на підбиранні і влучно пробиває у ближній кут з 20 метрів, Ющишин потягнув цей не простий удар. 

У першому таймі гра складалась так, що більшості глядачам напевно було незрозуміло, яка з команд грає у чемпіонаті України, а яка на область. Очевидно, що медейці були добре налаштовані на такого статусного суперника і були близькими, щоб продовжити невтішну серію першолігового клубу. Кожна з команд переслідувала свої цілі у цьому контрольному поєдинку в рамках підготовки до важливих матчів: у Медеї вже у неділю виїзд в Іршаву, а в ужгородців домашня гра з тернопільською Нивою у понеділок.


"Медея" - "Ужгород" 1:2

Голи: Соскида, 18 - Гайдучик, 14, 77.

Медея: Калай - Капустей, Русин, Скрип, Мукомела - Ковач, Роботишин, Козуб, Медведєв, Роля - Соскида.
На заміну виходили: Гібалюк, Багрій, Мирончук, Дзьоба, Лукіяник, Іванчик, Джанда, Ковтан, Пінковський, Бутрик.

Ужгород: Готра - Савошко, Кобеляш, ГНП, Чушенко - Ряшко, Вискребенцев, Дуран, Мердєєв, Машталір - Гайдучик.
На заміну виходили: Ющишин, Ференцик, Тищук, Сартіна, Допілка, Січка, Хомченко, 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 829 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: