Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Медея" вдома накрила "Поляну" (ФОТО)
19:48
"Медея" вдома накрила "Поляну" (ФОТО)
Оноківська команда забила в кожному з таймів по два голи.

Медея на звітну гру не могла розраховувати на Ролю, Скрипа та Корнутяка, однак глибина складу в команди Ковача на даний момент хороша. Одне з останніх придбань - це екс-гравець Ужгорода Іван Капустей.

Поляна у новому чемпіонаті постала досить видозміненою – на зміну мукачівським гравцям, які перебрались у Виноградово прийшли більш молоді та перспективні, як от Хайнас та Томашовський, які у минулому сезоні виступали за Ф. Медвідя.  

Гра проходила за територіальної переваги господарів, які першу половину тайму підбирали ключі до воріт Кучінки і обстрілювали лише здалеку. Полянці відповіли ударом Гузинця з 14 метрів, Сидоренко забрав.

На 27-ій хвилині Джанда віддав діагональ вперед на Микуляка, який на прийомі звільнився від опіки, вийшов сам на сам, поклав на землю голкіпера і закотив у пусті ворота – 1:0.

Ужгородський плеймейкер відзначає свій дебют за Медею голом. Вже за п’ять хвилини Владислав міг оформити дубль, коли після перехоплення біло-зелені вийшли три в два, Соскида віддав на Микуляка, який розстрілював ворота з 12 метрів та Кучінка переводить круглого у стійку, Медведєв підбирає і пасує на Соскиду – 2:0.

На 39-ій хвилині Микуляк пасом в дотик виводить Соскиду один в один та цього разу Руслан не реалізував відмінний момент. Під завершення тайму Джанда завдав гострого пострілу з лівого краю штрафної, м’яч зовсім трохи оминув дальній кут. 

Відразу по перерві Поляна мала реальну нагоду відквитати один гол – Гулович вийшов на одного воротаря, однак поспішив з ударом не зближаючись і Сидоренко зловив. На 51-ій хвилині Путраш через травму змушений був покинути поле, замість нього вийшов Гальчак, який вже через п’ять хвилин забив гол. Джанда віддав Микиті гольову передачу на пустий кут воріт – 3:0.

Через дві хвилини Медея розігнала контратаку, Гальчак вривався у штрафну та Томашовський підбив м’яч рукою і арбітр призначає пенальті. Соскида був налаштований збільшити свій гольовий актив, однак з одинадцяти метрів влучив у стійку. На 64-ій хвилині Дзьоба завдав сильного пострілу з 19 метрів, воротар з труднощами переводить на кутовий.

На 73-ій хвилині свіжий Капустей рвався до воріт з правого краю і був зупинений Мельником, арбітр зафіксував порушення і призначив ще один пенальті. На цей раз пробивати взявся Ковач – 4:0. 

Через три хвилини Капустей знову вийшов на ворота та його удар справа відбив Кучінка. Гості один з рідких моментів мали після стандарту, Андрій Русин пробивав з 12 метрів, але вище цілі.

На 87-ій хвилині Козуб проскочив повз двох опонентів і класною передачею вивів Соскиду один в один та нападник знову марнує нагоду забити. За мить Піньковський прострілює зліва, а Ковач замикав, але не точно.

Команда Оноківської ОТГ більш ніж впевнено переграла полянців і готується до важкого виїзду до Севлюша. Поляна, як зазвичай буває останні сезони, будує нову команду з якою ще потрібно працювати та награвати нові зв’язки.  


ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – ФК «Поляна» – 4:0

Голи: Микуляк, 27, Соскида, 32, Гальчак, 56, Ковач, 73 (пен.).

Медея: Владислав Сидоренко – Іван Ільчук, Едгар Русин, В’ячеслав Пінковський, Михайло Дудаш (Богдан Зуб, 77) – Юрій Путраш (Микита Гальчак, 51), Едуард Дзьоба (Іван Ковач, 70) Владислав Микуляк (Юліан Козуб, 62), Віталій Медведєв (Дмитро Іванов, 77), Микола Джанда (Іван Капустей, 68) - Руслан Соскида.
Запасний: Олександр Костик.
Тренер - Іван Ковач.

Поляна: Павло Кучінка - Едуард Мельник, Михайло Власик, Яролсав Томашовський, Мирон Гулович – Андрій Русин, Сергій Хрипта, Олександр Гузинець, Іван Русин (Іван Попович, 72),, Віталій Хайнас – Володимир Чанда (Артур Шепа, 46).
Тренер – Михайло Кондря.

На 58-ій хвилині Соскида не реалізував пенальті (стійка).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 745 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: