Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Медвідя" бере реванш (ФОТО)
19:10
"Медвідя" бере реванш (ФОТО)
Мукачівська команда здобуває другу перемогу підряд і піднімається на вершину таблиці.

У порівнянні з попередньою їхньою зустріччю у Кубку у середнянців були відсутні ряд гравців – практично вся оборона Гальчак, Демідов, Русин, а Куртанич перейшов до Минаю U21. 

Початок матчу був за господарями, які досить швидко повели у рахунку – відзначився Медведєв. 

З часом гра перейшла у середину поля, гостроти біля обох воріт було не так вже й багато. В одному з епізодів Сінкін пробив не точно з 18 метрів. Наприкінці тайму Роля на швидкості втік від захисників на одного воротаря, але переграти Марка не зумів. У наступній атаці Габовда пробивав з 15 метрів, але вище.

На початку другого тайму ситуація на полі вирівнялась, як і рахунок на табло. На 51-ій хвилині Сінкін здійснив прохід до чужої штрафної і віддав на Ковтуна у карну зону, де Василя збив Ільчук. Арбітр без вагань вказує на одинадцятиметрову позначку. Ковтун пробив під саму ліву стійку, воротар вгадав напрям, однак не дотягнувся – 1:1.

На 69-ій хвилині Лозинець не реалізував вихід сам на сам, пробивши повз ворота. Господарі дедалі частіше допускались помилок у захисті, і вже Вінтонюк також виходив на воротаря, але не зумів забити.  

На 65-ій хвилині кутовий біля воріт Марка завершився ударом Медведєва з 15 метрів, однак поперечка рятує гостей від голу. За хвилину Лозинець пробив зліва з 17 метрів, Гречка парирує.

У наступній атаці Ковач подав зі штрафного на п’ятачок, куди набіг Роботишин і підправляв у ворота та Марко надійно зіграв на виході. На 74-ій хвилині Медведєв обіграв захисника у штрафній і розстрілював ворота з семи метрів, але б’є вище.

Як тільки розпочалась остання десятихвилинка гості свою затяжну атаку завершили голом - це Мерцин пробив з 17 метрів у дальню дев’ятку – 1:2

Не встигли середнянці оговтатись від першого голу, як отримали і другий. Лозинець з лівого флангу віддав у штрафну на Сінкіна, який відправляє м’яч у дальній кут – 1:3.

Господарі ринулись в атаку відігруватись, однак доходячи до штрафної далі не могли нічого вдіяти. Серія кутових також не принесла їм бажаного успіху. Тож Середнє терпить поразку від новачка вищої ліги.

Медвідя взяло реванш за велику поразку  у Кубку і за підсумками третього туру зайняли другу сходинку у таблиці.


ФК «Середнє» - ФК «Медвідя» (Бобовище) – 1:3

Голи: Медведєв, 12 – Ковтун, 52 (пен.), Мерцин, 81, Сінкін, 85.
 
Медвідя: Костянтин Марко, Борис Штефан (Вячеслав Кучінка, 72), Едуард Варга, Михайло Калій, Дмитро Вінтонюк, Ярослав Томашовські, Юрій Сінкін, Андрій Мерцин, Василь Ковтун, Віталій Хайнас (Сергій Медвідь, 76), Михайло Лозинець (Юрій Кохан, 88).

Середнє: Ерік Гречка, Сергій Колобов, Мирослав Скрип (Владислав Сердюк, 77), Іван Ільчук (Едуард Дзьоба, 62), Богдан Зуб, Віталій Медведєв, Михайло Трухан, Валерій Роля (Юліан Козуб, 69), Іван Ковач, Микола Джанда (Василь Роботишин, 46), Тиберій Габовда.
Запасні: Олександр Костик, Валентин Павлик, Олександр Семків. 

Вилучення: Ільчук, 52
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 547 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: