Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Металіст 1925" проведе збір на Закарпатті
11:52
"Металіст 1925" проведе збір на Закарпатті
Уже в п'ятницю, 10-го березня, делегація "Металіста 1925" відправиться на заключний навчально-тренувальний збір на Закарпаття.

Команда базуватиметься в санаторно-курортному комплексі «Термал Стар" в селі Нижнє Солотвино Ужгородського району Закарпатської області, де планує працювати в режимі дворазових тренувань. Крім того, існує домовленість про проведення ряду контрольних поєдинків.

Так, у неділю, 12-го березня, "жовто-сині" зіграють проти 14-ї команди першої професійної ліги України - "Буковини" з Чернівців. Для підопічні Олега Ратія та Валентина Слюсаря це буде заключний матч на закарпатському зборі та генеральна репетиція в переддень старту другого кола першості країни. 14-го березня харківська команда проведе спаринг проти восьмої команди вищої ліги чемпіонату Закарпатської області - ФК "Мункач" U19 з Мукачева. На наступний день суперником підопічних Олександра Призетка стане віце-чемпіон області, фіналіст Кубка і володар Суперкубка Закарпатського краю - "Севлюш" з Виноградова. На екваторі ж збору, а саме в суботу, 18-го березня, "Металіст 1925" зіграє з найкращою командою області минулого сезону - чемпіоном і володарем Кубка Закарпаття - ФК "Ужгород".
 
Контрольні поєдинки "Металіст 1925" планує проводити на тренувальному полі комплексу "Термал Стар". Про суперників на другу частину збору, датах матчів, а також про час початку вищезазначених ігор, стане відомо пізніше.
 
Товариські матчі ФК "Металіст 1925" на тренувальному зборі в Ужгороді:
 
12 березня (неділя). 11:00. "Металіст 1925" - "Буковина" (Чернівці)
 
14 березня (вівторок). "Металіст 1925" - "Мункач" U19 (Мукачево)
 
15 березня (середа). "Металіст 1925" - "Севлюш" (Виноградів)
 
18 березня (субота). "Металіст 1925" - ФК "Ужгород"
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1194 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: