Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Металург" Донецьк - "Говерла" - 4:2
18:52
"Металург" Донецьк - "Говерла" - 4:2
Це був матч, у якому для обох команд на перше місце виходив результат, а не якість гри.

Це був матч, у якому для обох команд на перше місце виходив результат, а не якість гри.

На дії учасників поєдинку також вплинула погода. Попри це суперники вже із самого початку провели кілька гострих атак. Як наслідок, воротарі активно вступали в боротьбу. Зокрема на 8 хвилині небезпечну для суперника комбінацію розіграли гості, однак удар Ле Таллека металургівці нейтралізували. А на 24 хвилині рахунок відкрили господарі. Власне, гол самі собі «привезли» говерляни. Володіючи м’ячем, помилилися, і Григорі Нельсон покарав усю команду влучним ударом.

Потім настала серія взаємних помилок, яка несподівано призвела до високої результативності. На жаль, із більшою користю для господарів. Саме вони на гол Ле Таллека відповіли двома влучаннями (Нікіти Безліхотного й Мораєса) – до і після точного удару французького легіонера закарпатців. Як наслідок команди пішли за 3:1 на користь господарів.

Після перерви в’язке поле продовжувало перешкоджати гравцям демонструвати всі свої вміння. До того ж металургівці більше дбали про збереження результату. Це десь і відродило інтригу в матчі. На 65-ій хвилині ужгородці скористалися «стандартом». Віталій Буяльський зробив прекрасний навіс, а Володимир Лисенко, котрий вийшов на заміну, так само красиво й, головне, влучно пробив головою. На табло – 3:2. Але тут же господарі знову так само швидко збільшили перевагу. В одній із невибагливих атак донеччани скористалися помилками суперника при підбиранні, і Безліхотнов записав на свій рахунок дубль. Подальші спроби відзначитися до успіху не привели в обох команд, тим паче, що посилився дощ, який і так ускладнив пересування газоном.

Металургівці перемогли, а «Говерлі» нічого не залишається, як аналізувати причини поразки й готуватися до чергового відповідального матчу – із київським «Арсеналом».

"Металург" Донецьк - "Говерла" - 4:2

Голи: Нельсон, 22; Безліхотнов, 32, 69; Мораес, 37 - Ле Таллек, 34; Лисенко, 66.

Попередження: Чечер, 88 - Трухін, 43.

«Металург»: Паньков Насонов, Печер (к.), Барановський, Морозюк, Макрідіс, Нельсон (Болбат, 80), Лазіч (Прийма, 71), Александре, Безліхотнов, Мораєс (Даніель, 73).

Запасні: Бандура, О’Ді Даррен, Мамутов.

Тренер: Сергій Ташуєв.

«Говерла»: Надь, Орос, Райчевич, Ле Таллек, Дандеа (Балафас, 46), Трихін (Лисенко, 46), Буяльський, Лисицький (к.), Люлька, Леандро, Кочіш (Кополовець, 78).

Запасні: Бабенко, Балашов, Микуляк, Лазевські.

Тренер: В’ячеслав Грозний.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 678 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: