Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » МФА не зміг здолати "Карпати" (ФОТО)
21:22
МФА не зміг здолати "Карпати" (ФОТО)
Мукачівська та рахівська команди ділять очки на стадіоні "Приладист".

МФА не зміг здолати
Лише три тижні тому МФА на виїзді зіграв матч у Рахові, де мукачівці зуміли перемогти – 1:0. Тож в Мукачеві гості прагнули реваншу за осічку в рідних стінах.

Хоч у перші хвилини гра вийшла рівною, господарі мали певну перевагу, та вже на 18-й хвилині кращому бомбардиру рахівської команди вдався чудовий удар метрів з 27 - впритул зі стійкою воріт. Кіпер МФА був безсилим – 0:1. Та ще до перерви господарі поля зуміли зрівняти рахунок у матчі. Михайло Фляшко через центральну зону вивів на ударну позицію Олега Луціва, який не залишив стражу «Карпат» жодних шансів – 1:1.

Початок другої половини також був за господарями, які затисли гостей біля власної карної зони, а невдовзі свою перевагу вони втілили в гол - прохід правим краєм Фляшка завершився вивіреною передачею на Іллю Дьякова, який вже пробивав у пусті ворота – 2:1.

Мукачівці й надалі мали хороші шанси для того, щоб збільшити свою перевагу, та м’яч розминався з воротами «Карпат», а в одному епізоді гостей виручила стійка. Далі ж оговталися гості, які скористалися помилкою воротаря МФА, який намагався віддати передачу на партнера, але Роман Папарига завадив цим планам, він перехопив м’яч й покотив його на Яремчука, який вже бив по пустим воротам – 2:2.

Уже в завершальні хвилини двобою дві хороші нагоди мали рахівчани, та надійно зіграв воротар мукачівців. Тож 2:2 бойова нічия.

Матч юнацьких команд не відбувся через участь команди МФА в фіналі ДЮФЛУ першої ліги.
 
Арбітр: Михайло Митровський;
Асистенти арбітра: Томаш Бабич, Михайло Біров.
Делегат ФФЗ : Йосип Шитєв (усі Ужгород).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево) – «Карпати» (Рахів) – 2:2 (1:1)
 
Голи: Луців 45+1, Дьяков 67 – Яремчук 18, 79
 
МФА: Колісник Максим, Тихненко Ігор (Бекеша Ігор 13), Забава Андрій, Береш Антон, Міклош Віталій (к), Апарін Олександр, Трачук Віталій, Фляшко Михайло (Топчій Сергій 77), Луців Олег, Королевич Ігор (Курильчик Віталій 68), Дьяков Ілля (Байса Іван 76).
Запасні: Уманський Віталій, Максимець Віталій, Поліщук Олег.
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Карпати»: Кудла Муфтій, Томащук Михайло (Козурак Микола 56), Терпак Василь, Гаць Микола, Папарига Роман, Яремчук Юрій (Лазарчук Роман 87), Микуличинський Юрій, Микуличинський Іван (Лазарчук Роман 64), Мачек Василь, Романюк Микола, Вішован Микола.
Запасні: Ковач Юрій, Семенюк Олексій.
Тренер: Андрій Панасюк
 
Попередження: Береш 59, Апарін 84 – Папарига 19, Микуличинський І. 39, Томашук 43, Гаць 49
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 586 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: