Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » МФА перемагає рахівські "Карпати" (ФОТО, ВІДЕО)
07:45
МФА перемагає рахівські "Карпати" (ФОТО, ВІДЕО)
Два голи у кожному з таймів стали запорукою успуху молодих футболістів.

МФА перемагає рахівські
Для обох команд цей матч став другим на цьому тижні – МФА в середу грав у чемпіонаті першої ліги U-19, а «Карпати» в чемпіонаті краю переграли ФК «Ужгород». Ця перемога рахівчан над учасником аматорської ліги насторожувала та господарі зуміли як слід налаштуватися й доволі упевнено провели цю зустріч, яка завершилася їх перемогою.
 
Перша десятихвилинка пройшла за рівної гри обидві команди атакували, однак до загострень не доходило. Гості виконали два кутові, які намагалися в воротарському майданчику замкнути нападники, однак оборонці, хоч і з труднощами, але локалізували потенційні небезпеки. Господарі відповіли кількома фланговими проходами. А на 17-й хвилині Герег та Кодря змусили оборонців сфолити на лівій бровці. Подачу виконав Королевич Ігор, а Василь Герег зумів зіграти на випередження вискочив з-поміж двох оборонців і відправив м’яч під поперечину. Далі ж перша половина завершилася без особливих загострень. Гості ще й змушені були вдатися до вимушеної заміни через травму їх забивного гравця Юрія Яремчука.
 
У другому таймі перевага господарів стала ще більш відчутнішою. Віктор Ряшко провів певні ротації і свіжі футболісти додали ще жвавості, натомість гості грали без змін, тож поволі стали підсідати, та все ж відповідали поодинокими контрвипадами. Під час однієї з таких контратак рахівська команда заробила право на штрафний. Однак, виконання останнього від Миколи Руса була нескладним для кіпера МФА.

А от атака мукачівців на 69 хвилині вийшла взірцевою спочатку гості намагалися винести м’яч, але його знову перехопили мукачівці, після кількох комбінувань Апарін, який вийшов на заміну, філігранним пасом кидає в прорив Кодрю, а той в дотик перекидує воротаря, який необачно вийшов задалеко з воріт – 2:0.

Господарі мали ще кілька нагод для того, щоб вразити ворота Кудли та в мукачівських гравців не виходив завершальний удар. Тож знову повторився результат матчу першого кола в Рахові, де академіки здобули перемогу. Завдяки цій вікторії МФА повертається на 7-у сходинку, причому наздоганяє за очками «Поляну» та «Бужору».

 
Арбітр: Лялюк Михайло
Асистенти арбітра: Шопа Тарас, Савко Іван (усі Іршава)
Делегат ФФЗ: Кампов Іван (Мукачево).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево)- «Карпати» (Рахів) – 2:0 (1:0)
 
Голи: Герег 17, Кодря 69
 
МФА: Гурський Ілля, Поліщук Олег (Береш Антон 46), Жаренко Іван, Максимець Віталій, Курильчик Віталій (Байса Іван 53), Ярмошенко Владислав, Королевич Ігор, Кодря Максим (Тихненко Ігор 87), Грицак Назар (Мамич Владислав 65), Луців Олег (Дністрянський Олександр 85), Герег Василь (Апарін Олександр 65).
Запасний: Колісник Максим
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Карпати»: Кудла Мафтій, Романюк Микола, Тимочук Богдан, Микуличинський Юрій, Козурак Микола, Рус Микола, Брана Павло, Микуличинський Іван, Папарига Роман, Терпак Василь, Яремчук Юрій (Кокіш Іван 28).
Запасні: Якоміщак Михайло, Іванов Володимир, Василенко Владислав, Вішован Микола, Фільтюк Роман, Петрище Павло, Мачек Йосип, Штефура Михайло.
Тренер: Андрій Панасюк
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 833 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: