Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА розправляється з "Любомиром" (ФОТО)
20:46
МФА розправляється з "Любомиром" (ФОТО)
Мункач перериває свою програшну серію і здобуває домашні три очки.

МФА розправляється з У сьомому турі Другої ліги України МФА зустрічались з останньою командою чемпіонату, яка ще не набирала очок і забила лише один гол. Тож господарі були однозначними фаворитами матчу, хоча і мали невтішну чотириматчеву серію без перемог. 

Мукачівці активно розпочали гру і безперестанку штурмували ворота Овчарова. Та й загалом впродовж гри підопічні Шумського володіли відчутною територіальною перевагою і легко долали середину поля. 

На 15-ій хвилині черговий стандарт біля воріт гостей завершився підбиранням Василя Луціва у чужій штрафній і точним пострілом з 13 метрів – 1:0.

Розвинути свій успіх і перевести свою перевагу у результативну площину їм ніяк не вдавалось. 

На 28-ій хвилині гості також мали можливість забити після стандарту – послідував навіс у штрафну господарів, у боротьбі за м’яч Гірний порушив правила на Тимошенко і арбітр призначає пенальті. Сам Тимошенко і взявся пробивати, але Чернятинський вгадує кут і парирує удар суперника.

Певна нервовість та невпевненість у діях академіків зберігалась тривалий час, на підходах до чужої штрафної не вдавалось провести завершальний пас на атакуючих гравців.

Вже перед самим завершення основного часу мукачівці все ж закріпили свою перемогу ще одним голом. Сергій Стень побачив, що лінія захисту суперника розташувалася не рівно і віддає Гірному у вільну зону. Форвард сповна скористався чудовим пасом, вийшов сам на сам і забив свій третій гол у цьому чемпіонаті. 

Ця гра проти відвертого аутсайдера показала, що МФА ще є в чому додавати і над чим працювати. У наступному турі команда Шумського зіграє на виїзді проти Чайки з Петропавлівської Борщагівки. 


МФА – "Любомир" Ставище 2:0

Голи: В. Луців, 15, Гірний, 89.

МФА: Чернятинський Олександр, Луців Петро, Луців Василь, Вовкун Артем, Григоращук Степан, Степанчук Любомир (Бундаш Мирослав, 90), Лучка Вадим, Галас Тарас, Грицак Назар (Добранський Дмитро, 72), Стень Сергій (Фарасєєнко Віталій, 90), Гірний Максим (Сньозик Анатолій, 90)
Запасні: Дегтяр Ростислав, Волков Даниїл, Трачук Віталій.
Тренер – Віталій Шумський.

Любомир: Овчаров Микита, Тимошенко Ілля, Бобров Владислав, Надірадзе Лука, Мельничук Дмитрій, Кияниця Артем, Павленко Максим, Ніколашин Євгеній, Юрченко Андрій, Марченко Артем, Фаюк Андрій
Запасні: Черниш Дмитро, Ібадов Орхан, Мельниченко Іван, Марчук Андрій, Терещенко Ілля
Тренер – Вадим Лазоренко    

На 28-ій хвилині Тимошенко не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 457 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: