Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » МФА U19 громить СДЮСШОР U17 (ФОТО)
21:52
МФА U19 громить СДЮСШОР U17 (ФОТО)
У 4-му турі зимової першості Закарпаття суперником МФА U-19 був ужгородський СДЮСШОР U-17.

МФА U19 громить СДЮСШОР U17 (ФОТО)
Фаворитом зустрічі вважався МФА і це підопічні Віктора Ряшка підтвердили вже з перших хвилин матчу. Мукачівці заволоділи ініціативою й почали потроху затискати сдюсшорівців біля власного карного майданчика. Підопічні Мухлиніна намагалися відповідати кортривападами, особливо виділявся капітан Коваль Станіслав, який намагався самотужки, вийти на ударну позицію, однак, цього не давали зробити оборонці. А на 11 хвилині після чергової атаки МФА Ілля Дяков під тиском оборонця зумів прийняти м’яч метрів за 19 до воріт, розвернувся і пробив у дальній кут воріт СДЮСШОРа. Для кіпера, який вийшов задалеко від лінії воріт цей постріл став цілковитою несподіванкою – 1:0 МФА повів.
 
Мукачівці не збавляли обертів – кілька разів лівим краєм на ударні позиції виходив Віталій Міклош, але його ударам забракло точності. Стріляв з-за меж карного майданчика Віталій Курильчик – надійно зіграв воротар. А на 33-й хвилині відмінний прохід Антона Береша лівим флангом від своєї половини поля завершився прострілом в район одинадцятиметрової позначки, оборонці СДЮСШОРа заблокували простріл, однак після кількох відскоків м’яч опинився у Василя Герега, який в підкаті зумів таки пробити по воротам суперника – 2:0.

Тотальна перевага мукачівців наприкінці тайму завершилася ще одним м’ячем у ворота підопічних Мухлиніна. Оборонці СДЮСШОР не за правилами у власному карному майданчику повелися із гравцем МФА. А Віталій Курильчик з пенальті розвів по кутам воріт м’яч і кіпера – 3:0.
 
У другому таймі в складі команди Ряшка відбулися ротації, та малюнок гри від цього не змінився – МФА повністю контролював хід гри.
 
Правда, тривалий час марнували нагоду за нагодою – кілька разів Герег на вістрі атаки був близьким до цілі. Віталій Курильчик постійно тримав у тонусі воротаря СДЮСШОРу, пробиваючи з-за меж карного майданчика. Та на 72-й хвилині постріл Ігоря Бекеші застав стража воріт ужгородської команди зненацька – 4:0.

А остаточну крапку в матчі поставив Олег Поліщук, який прийняв на лінії штрафного м’яч зумів розвернутися і відправив його низом по центру повз кіпера у сітку воріт.
 
Тож 5:0 більш ніж переконлива перемога Мункача.
 
 
 
СДЮСШОР (Ужгород) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 0:5
 
Голи: Дяков 11, Герег 33, Курильчик 40 (пен.), Бекеша 72, Поліщук 89
 
СДЮСШОР (Ужгород): Антон Романко, Даніел Борис, Олександр Терлецький, Мартин Бакша, Андрій Зізич, Олександр Митро, Михайло Лемак, Вадим Мердєєв, Кирило Бистрицький, Станіслав Коваль, Роман Дочинець.
Запасні: Іван Луцьо, Олександр Герзанич, Олександр Гузинець, Дмитро Ганич, Михайло Томашук, Роман Шелемончак, Деян Пеца, Геворг Матевосян, Євген Мукомела.
Головний тренер – Володимир Мухлинін.
 
«Мункач-U-19» (Мукачево): Віталій Уманський, Олег Поліщук, Віталій Максимець, Ігор Тихненко, Антон Береш, Віталій Курильчик, Олександр Апарін, Ілля Дяков, Ігор Королевич, Віталій Міклош, Василь Герег.
Запасні: Максим Колісник, Іван Байса, Владислав Мамич, Ігор Бекеша, Віталій Трачук, Михайло Фляшко, Олег Луців, Василь Ходоровський, Андрій Забава.
Головний тренер – Віктор Ряшко.
 
 
 
По завершенню зустрічі тренер МФА U-19 Віктор Ряшко у післяматчевому флеш-інтервю зазначив:
 
- Як грою, так і результатом задоволений, хоча, звісно, були й помилки.

- Що скажете про попередні матчі в групі, та які цілі ставите в разі виходу до наступного етапу турніру?

- Безперечно в завершальному матчі групового етапу націлюємося на максимальний результат. Щодо матчів, які вже зіграли – виступили досить рівно, лише в першому таймі матчу з концгазівським «Вітязем» дещо провалилися. Головним завданням для нас у зимовій першості є підготовка через такі матчі до чемпіонату у першій лізі U-19 та чемпіонату Закарпаття. Але звісно, ставимо собі за мету поборотися й за нагороди турніру, а гра й результат покаже наскільки це нам удасться.
 
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 656 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: