Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U19 перемагає і обходить "Ніку" (ВІДЕО)
09:09
МФА U19 перемагає і обходить "Ніку" (ВІДЕО)
У 7-му турі чемпіонату України в першій лізі U-19 мукачівський МФА в рідних стінах приймав однолітків з івано-франківської «Ніки».

МФА U19 перемагає і обходить
Саме «Ніка» в минулому турі зуміла обійти мукачівців у турнірній таблиці й мінімум на тиждень трималася на другій сходинці. Звісно, з цим аж ніяк не збиралися миритися підопічні Віктора Ряшка.
 
Хоч погода не була ласкавою для учасників цього матчу та вболівальників, тим не менш, гравці демонстрували високі швидкості й швидко переходили центральну частину поля.
 
Вже на 3-й хвилині господарі заробили право на кутовий подачу з якого влучно головою замкнув Ігор Тихненко. Гра й надалі проходила доволі жваво, причому обидві команди обмінювалися стрімкими атаками, однак, поближче воріт втрачали м’яч або ж завдали неточних ударів. Одного разу удар метрів з 23-х від хавбека «Ніки» кіпер МФА переводить на кутовий.
 
Все на місця розставила друга половина зустрічі. Спочатку закарпатці не реалізували дві хороші нагоди, а вже на 53-й хвилині Василь Герег зумів видряпати м’яч від оборонця і пробив кіпер івано-франківців відбиває, а на добивання першим встигає Олександр Апарін, який впевнено проштовхує м’яч точно в кут воріт – 2:0.
 
Господарі не збавили обертів, а продовжили тиснути на суперника. І вже на 72-й хвилині забивають третій гол. Знову з кутового зумів замкнути передачу партнера забивний Василь Герег, який в районі одинадцятиметрової позначки зумів скластися і завдати влучного удару – 3:0.
 
Після цього обидва наставники провели низку замін, а рахунок до завершення поєдинку лишився без змін.
 
 
Арбітр: Леськів Ярослав (Львівська область);
Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля, Варга Іван (Ужгород);
Спостерігач арбітражу: Кошура Віктор (Чернівці).
 
Стадіон «Авангард» м.Мукачево
 
МФА U-19 (Мукачево) – «Ніка» U-19 (Івано-Франківськ) – 3:0 (1:0)
 
Голи: Тихненко 2, Апарін 53, Герег 72
 
МФА: Колісник Максим, Поліщук Олег, Максимець Віталій, Тихненко Ігор, Береш Антон, Курильчик Віталій (Бекеша Ігор 64), Апарін Олександр (Лозан Олег 79) Королевич Ігор (Ковтонюк Едуард 90), Мамич Владислав (Байса Іван 78), Кодря Максим (Герасименко Андрій 83), Герег Василь (Нерух Віталій 88).
Запасний: Гурський Ілля
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Ніка»: Гнатковський Володимир, Ходак Віталій, Коржак Володимир, Нагірний Назарій, Конрад Владислав, Чеканський Денис (Лозицький Валентин 70), Дриган Богдан (Полозяк Віталій 88), Семчук Ярослав, Руденко Ілля (Урбанський Іван 79), Боднарук Андрій, Морис Станіслав (Сидорко Владислав 64).
Запасні: Дедаюк Олександр, Соколенко Євген
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 503 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: