Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U19 розпочала активну підготовку до сезона
16:24
МФА U19 розпочала активну підготовку до сезона
Мукачівці вийшли з відпустки і поповнюють склад новими гравцями та тренерами.

МФА U19 розпочала активну підготовку до сезона
З 26 по 29 був проведений оглядовий збір МФА U-19, де на перегляд були запрошені гравці 2001 р.н.
 
Як повідомив головний тренер команди Віктор Ряшко, вже з 31 липня розпочнеться основний збір команди, де в тренувальному процесі візьмуть участь футболісти, які потрапили «на олівець» до тренера. Саме ці футболісти готуватимуться до чемпіонату області та участі в чемпіонаті першої ліги серед команд U-19.

До тренерського штабу МФА долучився ще один молодий фахівець зі столиці України – Олексій Прилєпов. Раніше О.Прилєпов працював у Київському інтернаті, а в Мукачеві тренуватиме гравців 2002 р.н. (U-17).
 
"Своїм завданням вважаю – виховати футболістів і дати їм поштовх у великий футбол – професійні клуби, – зауважив новий коуч нашої академії. – Перші враження приємні, тут все досить добре організовано, робота чітко спланована, тренувальний процес розпочали. Тож будемо працювати."

База «Мунач футбольна академія» активно розбудовується в с. Дерцен, що на Мукачівщині. Ось такий проект гуртожитка для юних футболістів академії, який вже незабаром має бути затверджений для початку його будівництва. Біля нього знаходитимуться шість стандартних тренувальних полів, з яких два зі штучним травяним покриттям.
Прес-служба МФА

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 759 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Проект вражає! Дав би Бог..

الاسم *:
Email *:
كود *: