Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "МФА" U19 забиває сім у Бережанах
09:05
"МФА" U19 забиває сім у Бережанах
Мукачівська команда більш ніж впевнено переграла тернопільську команду.

Обидві команди стартували з поразок у першому турі чемпіонату U-19 (перша ліга). Бережани на виїзді поступилися Опору (3:4), а Мункач вдома програв Буковині (2:3). У другому турі бережанські футболісти приймали мукачівських хлопців і були розбиті 1:7. Ще в першому таймі підопічні Віктора Ряшко відправили господарям три м'ячі, а в другому і зовсім добили знекровленого суперника.

 
"Бережани" - "МФА" (Мукачеве) - 1:7
 
Голи:? - Атамась-2, Климець-2, Зінь-2, Кодря.
 
Мункач (4-2-3-1): Харченко - Жмуйда, Бербека, Зінь, Синишин - Рябов, Сквира - Климець, Дністрянський, Атамась - Кодря
Тренер: Віктор Ряшко.

Після прикрої домашньої поразки в першому турі чемпіонату U-19 (перша ліга) від Буковини (2:3), Мункач виправився вже в наступному матчі. 7:1 - такий підсумок поїздки мукачівців у Бережани. Однак відомий наставник закарпатців не поспішав нахвалювати підопічних в бесіді з проектом Золотий Талант:
 
- Зрозуміло, що задоволені результатом, і грою, але ейфорії немає. У команді я всього два місяці, є над чим працювати, радує ставлення гравців до тренувального процесу. У планах, щоб команда росла в цілому і індивідуально кожен футболіст, щоб мали перспективу показати себе на вищому рівні.
 
Сьогодні можу сказати, що легко гралося. Там перші 15-20 хвилин була нервозність і багато помилок, але після забитих м'ячів прийшли в себе і контролювали гру, багато моментів не реалізували.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1012 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: