Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "МФА" U19 здобуває нічию у Винниках (ВІДЕО)
08:20
"МФА" U19 здобуває нічию у Винниках (ВІДЕО)
4 жовтня, на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках відбувся поєдинок 4 туру чемпіонату ДЮФЛ України U-19.

Суперником молодих гравців «Руху» був ФК «МФА» (Мукачево).
 
Після 3 турів винниківські юнаки посідали 8 сходинку турнірної таблиці (серед 10 команд). Тому для винниківчан ця гра була дуже важливою. І боролися вони з дуже сильним суперником гідно, не поступаючись протягом усього поєдинку в жодному компоненті гри.
 
Уже з перших хвилин футболісти обидвох клубів почали боротися за домінування на полі. І ця жорстка боротьба тривала до останніх секунд поєдинку. На 1-ій хвилині матчу господарі гостро атакували й під час цього епізоду пошкодження зазнав захисник мукачівців. На 5-ій хвилині рухівці отримали право на кутовий. На 6-ій, 9-ій і 13-ій хвилинах уже гості загрожували воротам «Руху».
 
На 19-ій, 33-ій і 35-ій хвилинах свої нагоди для взяття воріт не використали винниківчани.
 
У другому таймі суперники також постійно обмінювалися небезпечними ударами. На 57-ій хвилині нападник мукачівців сильно пробив із близької відстані. Воротар господарів не зумів втримати м‘яч. Але на щастя для «Руху» ніхто з гостей не встиг на добивання.
 
На 78-ій хвилині матчу винниківські футболісти організували швидку атаку правим флангом. Їхній нападник зумів сильно пробити, а гравець гостей Кодря, вибиваючи м‘яч, спрямував його в сітку своїх воріт – автогол. Так господарі повели в рахунку. Та радіти довго їм не довелося, бо гості кинулися відігруватися й влаштували справжній штурм воріт господарів.
 
На 81-ій хвилині захисник «Руху» з порушенням правил зупинив нападника мукачівців неподалік свого штрафного майданчика. Арбітр призначив штрафний удар. І хоча до воріт було доволі далеко, гравець закарпатців усе ж таки наважився на удар. Воротар «Руху» зумів відбити сильний «постріл» суперника, але першим на добивання встиг закарпатець Максимець, який і вразив ворота господарів – 1:1. До завершення поєдинку ще залишалося трішки часу й футболісти обидвох команд активно атакували. Але голів у цьому захоплюючому матчі більше не було.
 
Отож, бойова нічия – 1:1.


ФК "Рух" Винники - "МФА" Мукачево 1:1

Голи: Кодря (автогол), 78, Максимець, 81. 
 
Склад «Руху»: Сергій Молюга, Тарас Гуль, Олег Медицький, Назар Мельник, Руслан Грабовський, Олександр Опарін, Степан Кучмар, Назар Цимбала, Богдан Бордун, Сергій Лучко, Назар Грицак.
На заміну виходили: Ярослав Шевченко, Ігор Стефанишин, Олег Іванець.
Головний тренер «Руху» Роман Гданський, тренер Ігор Дідик.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1064 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: