Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U19 здобуває виїзну перемогу в Івано-Франківську
14:03
МФА U19 здобуває виїзну перемогу в Івано-Франківську
У 12-му турі чемпіонату України першої ліги U-19 «Мункач футбольна академія» грала на виїзді в Івано-Франківську проти місцевого «Прикарпаття».

МФА U19 здобуває виїзну перемогу в Івано-Франківську
Закарпатці приїхали на гостьовий матч в якості фаворитів та лідерів групи, однак і господарі ще мають певні надії на здобуття першої сходинки задля можливості поборотися в фінальній стадії змагань.
 
Тож як і прогнозувалось, видався дуже напруженим та складним, особливо його перша частина.
 
Господарі поля зуміли нав’язати боротьбу на кожнім клаптику поля підопічним Віктора Ряшка, та навіть першими створили небезпечний момент біля володінь кіпера МФА Максима Колісника. Шанс відзначитись втратив нападник прикарпатців Андрій Хома, який вийшовши віч-на-віч з голкіпером не зумів переграти останнього, наші хлопці відповіли не менш гостро, але на допомогу воротарю «Прикарпаття» прийшла стійка воріт. Згодом феноменальна гра стража воріт нашої команди додала впевненості “академікам”, яка втілилася в забиті м’ячі вже в другій половині двобою.
 
Саме в дебюті другого тайму мукачівці зуміли реалізувати дві свої нагоди. На 50-й хвилині наймолодший гравець МФА Іван Станкович зумів реалізувати свою нагоду, далі відзначився Ігор Королевич. Один м’яч зі штрафного господарі зуміли відіграти. Проте, м’ячі від Олега Луціва та Ігоря Бекеші поставили переможну крапку в матчі для МФА.
 
 
10 квітня. Перша ліга U-19, 12 тур. м. Івано-Франківськ, Хет-Трик Арена, 13:00. 150 глядачів

“Прикарпаття” – “МФА” – 1:4 (0:0).
 
Голи: Медвідь, 61 – Станкович, 50, Королевич, 58, Луців, 63, Бекеша, 90+2.
 
“Прикарпаття”: Бобик, Феліпович, Крижанівський, Тофан, Лесів (Тарантюк, 86), Руденко (Гудемнюк, 63), Остапчук (Павлюк, 4), Медвідь (Гавронський, 68), Шевченко (Грушецький, 81), Радульський (Матешко, 76), Хома. Запасні: Сердюк. Головний тренер: Сергій Пташник.
 
“МФА”: Колісник, Поліщук, Максимець, Курильчук (Забава, 84), Соловей, Береш, Апарін (Бекеша, 46), Королевич (Фляшко, 90), Станкович (Топчій, 63), Луців (Анікєєв, 90), Дьяков (Байса, 79). Запасні:Уманський. Головний тренер: Віталій Ряшко.
 
Попередження: Радульський, 55, Шевченко, 81, Крижанівський, 87 – Луців, 55, Станкович, 63, Топчій, 80, Береш, 89.

 
Як зазначив у післяматчевому коментарі головний тренер МФА U-19 Віктор Ряшко:
 
Перший тайм вийшов доволі складним, точилася затята боротьба на кожнім клаптику поля, господарі не дали нам можливості грати в «свою гру» зі швидкими переходами з оборони в атаку. Чудово в цей відрізок часу відіграв наш воротар Максим Колісник, який парирував кілька небезпечних ударів від гравців суперника
 
Уже в другому таймі хлопці таки зуміли переграти господарів насамперед завдяки кращим фізичним кондиціям. Вдалося реалізувати свої нагоди й добитися переможного результату.
 
Тож завдяки перемозі МФА виривається в одноосібні лідери, маючи двохочковий гандикап від івано-франківської «Ніки».
 
Турнірне становище команд після 12-го туру є таким:

МФА – 26 очок;
«Ніка» – 24;
«Буковина» (Чернівці) – 23;
«Прикарпаття» – 17;
«Динамо» (Львів), «Адреналін» (Луцьк) – 14;
«Поділля» (Хмельницький) – 6;
«Темп» (Вінниця) – 5;
«Гірник» (Новояворівськ) – 4.
 
Наступний матч МФА проведе вдома з львівським «Динамо» 17 квітня.
 
А 13 квітня МФА в рамках 1-го туру чемпіонату краю зіграє вдома з ФК “Вільхівці”. Цей матч пройде в смт. Середнє. Початок зустрічі о 17:00 основних складів команд. Матч юнаків пройде о 15:30.
 
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 551 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: