Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U-19 переграє однолітків з Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)
12:03
МФА U-19 переграє однолітків з Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)
У матчі 15-го туру Першої ліги мукачівці вдома завдають крупної поразки тернопільцям.

МФА U-19 переграє однолітків з Тернополя (ФОТО, ВІДЕО)
Після крупної поразки в Луцьку від «Волині» та невдалого домашнього старту в чемпіонаті області в зустрічі з «Середнє» мукачівцям у поєдинку основного свого чемпіонату в першій лізі U-19 з тернопільським ДЮСШ дуже важливо було насамперед у психологічному плані отримати перемогу. Та ще й у першому матчі МФА на виїзді поступився тернопільській команді, тож мав реваншуватися на власному полі за прикру поразку.
 
Тож господарі цю справу не стали відкладати в довгий ящик, а вже з перших хвилин доволі легко заволоділи ініціативою й почали створювати один момент за іншим біля воріт тернопільської команди. Та відкрити рахунок у зустрічі вдалося лише на 18-й хвилині. Дністрянський змусив оборонця ДЮСШ порушити правила перед власним карним майданчиком, а вже стандарт бездоганно виконав Артем Атамась.

Ще через 17 хвилин Юрій Булеза десь метрів за 40 до воріт вирішив пробити, хоч і летів у дальній кут створу воріт, однак не був надто складним для воротаря, але кіпер зіграв вкрай невдало і м’яч влетів у сітку впритул зі стійкою. Третій гол став через хвилину – Баятян зумів по центру ввірватися в коридор між захисниками й розстріляв ворота суперника – 3:0.
 
Друга половина зустрічі проходила під диктовку нашої команди, гравці МФА володіли повною ініціативою, а остаточну переможну крапку в матчі поставив Іван Байса, який на 84-й хвилині точно замкнув передачу партнерів. До слова, цей м’яч став дебютним для Івана у цьому сезоні. Тож 4:0 така перемога МФА.
 
Наступний матч команда проведе на виїзді 9 травня проти івано-франківської «Ніки».

 
Арбітр: Іван Родін (Львів);
Асистенти арбітра: Ілля Вовчанський (Ужгород), Маряна Сухан (Мукачево);
Спостерігач арбітражу ФФУ: Василь Козик (Мукачево).
 
Чемпіонат України. Перша ліга U-19
 
15-й тур . Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
МФА (Мукачево) – ДЮСШ (Тернопіль) – 4:0 (3:0)
 
Голи: Атамась 18, Булеза 35, Баятян 36, Байса 86
 
МФА: Одинцов Артем (Колісник Максим 81), Зан Василь, Максимець Віталій, Смітюха Олег, Береш Антон (Синишин Святослав 46), Атамась Артем, Дністрянський Олександр (Лозан Олег 68), Булеза Юрій (Цвик Микола 61), Кодря Максим (Ярмошенко Владислав 61), Грицак Назар (Байса Іван 71), Баятян Артем (Навроцький Максим 46).
Тренер: Віктор Ряшко
 
ДЮСШ: Вольницький Вадим (Боборовський Дмитро 46), Німаш Тарас, Хавтур Назар, Чопик Ярослав, Проців Максим (Гурський Максим 69), Громяк Дмитро, Довгунь Віктор, Залізняк Валентин (Сентик Максим 60), Лень Руслан, Кравець Сергій, Шергей Сергій.
Запасні: Коноба Арсен, Собчук Володимир.
Тренер: Андрій Яблонський
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 717 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: