Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "МФА" U-19 перемагає гірників (ФОТО)
23:59
"МФА" U-19 перемагає гірників (ФОТО)
Мукачівці долають спротив однолітків з Новояворівська.

Цей матч чимось став схожим на попередню домашню зустріч з івано-франківською «Нікою». Знову господарі поля пропустили першими, а потім довелося відігруватися. На 8-й хвилині потужний простріл гравця «Гірника» заблокував захисник, м’яч відскочив до суперника та так, що вивів останнього віч-на-віч з воротарем – нападник «гірників» Богдан Чегіль пробив точно в ствір повз воротаря, який намагався вгадати удар, але не вийшло.
 
Наші хлопці швидко оговталися від пропущеного м’яча й поступово відтіснили ново яворівську команду до власного карного майданчика, але тривалий час не могли завдати завершального удару. Та на 21-й хвилині масована атака господарів завершилася дальнім пострілом Артема Атамася, який пробив низом впритул до стійки воріт – кіпер гостей був безсилим, хоч і намагався парирувати удар мукачівського хавбека. Саме за такого результату команди пішли на відпочинок.
 
Другий тайм розпочався з стрімких атак господарів, і вже через 2 хвилини після кількох передач господарі зибивають. Вдало в гру увійшов Назар Кучерук, який вийшов на заміну. Саме він пройшов правим краєм, віддав передачу на Дністрянського, той покотив Климцю, а Олександр встиг побачити відкритий правий кут воріт і пробив саме туди і недарма – МФА виходить уперед. А через 10 хвилин вже Климець асистував Максиму Кодрі, який робить перевагу господарів більш вагомим. Мяч вдало увів у гру наш воротар, в центрі поля його приборкав Климець і помітив забігання партнера по команді й будучи спиною до воріт суперника віддав його через себе на хід Максиму, той випередив воротаря «Гірника» й перекинув останнього м’яч м’яко опустився в сітку воріт ново яворівської команди – 3:1.
 
Господарі після цього дещо відійшли на свою половину і віддали супернику центр і грали на стрімких контраатаках. Моментами м’яч лише якимось дивом не влітав у сітку воріт гостей. Лише Михайло Фляшко. Який вийшов на заміну наприкінці гри міг мінімум тричі вразити ворота «гірників», однак у всіх трьох випадках не влучив по воротам. Ще нагоди мали й інші наші футболісти, та більше забити не змогли. Тож 3:1 черговий камбек МФА. Слід додати, що впродовж матчу нашу команду підтримували молодші вихованці МФА, які заводили підбадьорюючі речівки, співали пісні та, звісно, раділи й вітали хлопців із перемогою. Тож у зимову відпустку наша команда піде на мажорній ноті з хорошими перспективами на весняну частину чемпіонату.
 
 
Арбітр: Липко Мирослав (Івано-Франківськ);
Асистенти арбітра: Вадим Рубей (Іршава), Ілля Вовчанський (Ужгород);
Спостерігач арбітражу ФФУ: Василь Козик (Мукачево).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Температура +14. Глядачів: 100
 
«Мункач футбольна академія» (Мукачево) – «Гірник» (Новояворівськ) – 3:1 (1:1)
 
Голи: Атамась, 21, Климець, 47, Кодря, 55 - Чегіль, 8.
 
МФА: Харченко Дмитро (Колісник Максим 87), Синишин Святослав (Лозан Олег 85), Бербека Володимир, Максимець Віталій, Жмуйда Олександр, Рябов Артур (Байса Іван 90), Сквіра Олег (Кучерук Назар 46), Дністрянський Олександр (Швець Віталій 79), Климець Олександр, Атамась Артем, Кодря Максим (Михайло Фляшко 89).
Запасний: Святослав Шевченко
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Гірник»: Мудрик Віталій, Жук Микола (Добуш Тарас 75), Шуліга Орест, Мосевич Віталій, Горгут Володимир, Лозинський Олег (Михальо Андрій 75), Жукевич Владислав, Мацелюх Олег, Чегіль Богдан, Олех Сергій (Цируля Орест 85), Грибовий Володимир.
Запасний: Вальла Володимир
Тренер: З. Писюра
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 743 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: