Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U-19 вдома переграють "Рух" (ФОТО)
09:00
МФА U-19 вдома переграють "Рух" (ФОТО)
МФА, яке ще має певні шанси зачепитися за потрапляння до двійки кращих команд розраховував лише на перемогу у протистоянні з винниківським «Рухом».

МФА U-19 вдома переграють
Тож з перших хвилин хлопці почали підбиратися до воріт рухівців. Правда, до точного удару дійшло лише на 17-й хвилині й вчергове на завершальній фазі атаки чудово зіграв Артем Баятян, який вколотив м’яч у сітку воріт «Руха» метрів з 11.
 
Та господарі чомусь доволі швидко заспокоїлися своїй перевазі, дозволили собі діяти дещо необачно і вже на 25-й хвилині сповна поплатилися за такі дії. Гравець гостей перехопив м’яч на правому фланзі половині поля мукачівців й віддав передачу на Юрія Лучка, який вміло вийшов на ударну позицію і потужно пробив, куля на шляху трохи зрекошетила від оборонця МФА й влетіла у сітку воріт господарів. Перша половина зустрічі так і завершилася.
 
Лише після відновлення гри на 49-й хвилині господарі таки зуміли забити вдруге. Юрій Булеза правим краєм пройшов повз гравців «Руху» й практично дійшов до воротарського майданчика й покотив м’яч вздовж лінії воротарського на Назара Грицака, який вже пробивав у пусті ворота – 2:1.
 
Далі ж МФА контролювали хід поєдинку, хоч і самі не змогли збільшити свою перевагу, проте не дали це зробити й супернику. Тож мінімальна перемога, яка точно не була легкою.
 
 
МФА (Мукачево) – «Рух» (Винники) – 2:1 (1:1)
 
Голи: Баятян 17, Грицак 49 – Лучко 25
 
МФА: Одинцов Артем, Максимець Віталій, Береш Антон, Синишин Святослав (Лозан Олег 42), Атамась Артем, Ярмошенко Владислав, Булеза Юрій (Габовда Тіберій 70), Дністрянський Олександр (Смітюха Олег 56), Кодря Максим, Грицак Назар (Кривка Василь 87), Баятян Артем (Байса Іван 71).
Запасні Колісник Максим, Мельник Назар
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Рух»: Бурбан Максим, Мезицький Остап, Молнар Артем, Брама Максим, Іжовський Іван, Баран Ярослав, Бордун Богдан, Цимбала Назар (Борис Ярослав 75), Іванець Олег (Годун Василь 66), Ісаєнко Володимир (Марян Дмитро 60), Лучко Юрій.
Тренер: Роман Гданський
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 708 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: