Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U-19 не втримав вольову нічию у Чернівцях
21:58
МФА U-19 не втримав вольову нічию у Чернівцях
Перший матч другого кола в першій лізі чемпіонату України з футболу серед команд 19 МФА проводив на виїзді в Чернівцях з місцевою «Буковиною».

МФА U-19 не втримав вольову нічию у Чернівцях
Матч вийшов доволі напруженим та драматичним. Перший тайм завершився на користь господарів – 1:0. На старті другої половини гри буковинці подвоїли свою перевагу. Проте на 69 та 76-й хвилинах поєдинку наші хлопці зуміли зрівняти результат у матчі – відзначилися Артем Баятян з пенальті та Олег Смітюх. Однак за 5 хвилин до фінального свистка «Буковина» таки вирвала перемогу – 3:2. Хоча за хвилину до цього господарі не змогли реалізувати пенальті. Тож реваншу взяти МФА за поразку в рідних стінах на виїзді не вдалося.

«Ми грали з гідним суперником. Якщо порівняти із «Зимовим Кубком ДЮФЛУ», який у лютому відбувся у Чернівцях, то склад МФА підсилило 4 кваліфікованих футболістів. Вони раніше представляли львівські «Карпати». Є хлопець, який повернувся з Угорщини. Коли ми вигравали з рахунком 2:0, то мали 2-3 можливості забити суперникові втретє. Якщо би ми забили третій гол, то гра би завершилася. Приємно, що хлопці зуміли забити переможний гол та святкувати перемогу», - зазначив після гри наставник чернівецької команди Віталій Куниця.
 
 
Стадіон ФОК «Олімпія»
 
Арбітр: Липко Мирослав (Івано-Франківськ);
Асистенти арбітра: Горбатюк Олександр, Горбатюк Анастасія (Чернівці);
Спостргіач арбітражу: Маковій Василь (Чернівці)
 
«Буковина» (Чернівці) – МФА (Мукачево) – 3:2 (1:0)
 
Голи: Гакман 40, Мунятн 46, Раулюк 85 – Баятян +69, Смітюх 76
 
«Буковина»: Гуцул Костянтин, Постолакій Дмитро, Кузик Микола, Пилищатий Вячеслав, Рудич Валентин, Раулюк Даніїл (Томнюк Ілля 90), Павлович Владислав, Бута Вадим (Шутак Давид 72, Ковальчук Микола 86 ), Гакман Василь, Мунтян Александру, Джулига Олександр.
Запасні: Житарик Андрій, Михайлов Антон, Юрійчук Олександр, Сіменюк Едуард.
Тренер: Куниця В.
 
МФА: Одинцов Артем, Максимець Віталій, Комановський Олександр (Мельник Назар 52), Береш Антон, Синишин Святослав (Смітюх Олег 64), Ярмошенко Владислав, Дністрянський Олександр (Зан Василь 56), Булеза Юрій, Кодря Максим (Байса Іван 79), Атамась Артем, Баятян Артем.
Запасні: Колісник Максим, Габовда Тіберій, Лозан Олег.
Тренер: Ряшко Віктор
 
Результати інших матчів туру:
 
«Гірник» (Новояворівськ) – «Волинь» (Луцьк) – 0:6
 
«Рух» (Винники) – ДЮСШ (Тернопіль) – 2:2
 
«Тепловик» (Івано-Франківськ) – «Ніка» (Івано-Франківськ) – 2:0
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 628 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: